Οι Kalush Orchestra παρέλαβαν νέο βραβείο από την EBU αλλά δεν ξέρουν αν θα το κρατήσουν και αυτό!

Οι Kalush Orchestra παρέλαβαν από την EBU ένα νέο κρυστάλλινο βραβείο για την νίκη τους στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αφού το προηγούμενο το είχαν πουλήσει σε δημοπρασία, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τον ουκρανικό στρατό.

Το συγκρότημα που κέρδισε στην Eurovision 2022 για τα χρώματα της Ουκρανίας, παρέλαβε σήμερα ένα δεύτερο βραβείο. Ο επικεφαλής του συγκροτήματος Oleg Psyuk ανέφερε πως δεν γνωρίζει ακόμη πως μπορούν να το αξιοποιήσουν υπέρ της χώρας τους, πρώτα όμως θα επιτρέψουν σε όλους τους Ουκρανούς, να φωτογραφηθούν με το βραβείο κατά την διάρκεια της περιοδείας τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πιθανόν ούτε αυτή την φορά οι Kalush Orchestra θα κρατήσουν το γνωστό κρυστάλλινο μικρόφωνο της Kosta Boda.

Τώρα θα σκεφτούμε τι οφέλη μπορεί να φέρει το νέο τρόπαιο στη χώρα μας, αλλά πρώτα θέλουμε κάθε Ουκρανός να βγάλει μια φωτογραφία με αυτό το τρόπαιο στην περιοδεία μας. Άλλωστε, η φετινή νίκη στη Eurovision δεν είναι νίκη μόνο της μπάντας μας, αλλά και ολόκληρης της Ουκρανίας.

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο βραβείο που έλαβαν για την νίκη τους, πουλήθηκε για 900.000 $ σε σχετική δημοπρασία.

Οι Kalush Orchestra κέρδισαν τον φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι Stefania, συγκεντρώνοντας μάλιστα αριθμό ρεκόρ από την ψηφοφορία του κοινού. Το συγκρότημα δήλωσε πως θα βοηθήσει όσο μπορεί, ώστε ο Ουκρανός εκπρόσωπος στην Eurovision 2023 να κερδίσει και πάλι και ο διαγωνισμός να διεξαχθεί στην Ουκρανία αυτή την φορά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *