Κύπρος: Στην Στοκχόλμη ο Andrew Lambrou για την ηχογράφηση της συμμετοχής του!

Στην χιονισμένη Στοκχόλμη έφτασε ο Andrew Lambrou, προκειμένου όπως πληροφορηθήκαμε να ηχογραφήσει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθεί στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

O εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2023 και το ΡΙΚ έχουν μπει για τα καλά σε ρυθμούς για Eurovision, αφού σε αντίθεση με την φετινή χρονιά που οι αποφάσεις ελήφθησαν σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, αυτή την φορά επιθυμία όλων είναι να έχουν χρόνο μπροστά τους, ώστε να υπάρξει και η καταλληλότερη προετοιμασία.

Ο Andrew Lambrou άφησε την γενέτειρά του Αυστραλία, που διανύει το καλοκαίρι της αυτούς τους μήνες, για να έρθει στην Στοκχόλμη, όπου σήμερα χιόνισε για πρώτη φορά φέτος.

Περιχαρής ο Andrew ανέβασε ένα μικρό βίντεο από την χιονισμένη Στοκχόλμη, λέγοντας πως είναι η πρώτη του εμπειρία σε τόσο κρύο, αλλά και στο χιόνι!

Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρθηκαν από την κυπριακή αποστολή το ταξίδι του Andrew Lambrou στην Στοκχόλμη έχει να κάνει με την ηχογράφηση του τραγουδιού, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την πατρίδα του στον διαγωνισμό της Eurovision. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το τραγούδι έχει ήδη επιλεγεί. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους δημιουργούς δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσιμες, αλλά το γεγονός πως βρίσκεται στην Στοκχόλμη για την ηχογράφηση μας κάνει να πιστεύουμε πως Σουηδοί μουσικοί θα υπογράφουν την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023.

Αμέσως μετά το τέλος της ηχογράφησης ο Andrew Lambrou θα έρθει για κάποιες ημέρες στην Αθήνα και μετά στην Κύπρο, όπου θα δώσει συνεντεύξεις και θα έχει παρουσία στα μίντια της χώρας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Giannis ESC
    Giannis ESC says:

    Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι κομμάτι απόρριψηςmelfest. Ας ελπίσουμε να είναι κάτι καλό που να ταιριάζει στην εξαιρετική φωνή του Andrew και η Κύπρος να επιστρέψει στον τελικό

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Όσο οι Κύπριοι στελνουν τα αποφάγια των Σουηδών, προκοπή δεν πρόκειται να δουν στον διαγωνισμό, ποτε θα το καταλάβουν? Η Φουρειρα ήταν η εξαίρεση-φαινομενο που πήγε με ένα αδιάφορο τραγουδάκι του συρμού και το έφτασε στο θεό μια ανάσα από τη νίκη, απλά και μονο επειδή είναι η Φουρειρα και αυτό είναι κάτι δεν πρόκειται να επαναληφθεί ξανά στο άμεσο μελλον, όπως φάνηκε ήδη με ό,τι ακολουθησε στη μετά Fuego εποχη. Δυστυχώς νομίζω είναι προδιαγεγραμμένη και φέτος η γιουροβιζιονικη μοίρα για τη μεγαλόνησο. Και οσο επικρατει η ταση για αυθεντικοτητα (αυτο ειναι που επιβραβευεται πλεον ολο και περισσοτερο τα 3 τελευταια χρονια), με σουηδικα σαχλοτραγοα κανεις δεν παει μακρια. Θα θέλα να στείλουν κάτι αυθεντικά κυπριακό -αλλά 90’s- κάποια στιγμή και να είστε σίγουροι ότι τότε θα ειναι που θα ξανακάνουν και τη διαφορά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *