Ελλάδα: Περισσότερες από 2.000 ψήφους στο poll μας | Ποιος είναι ο καταλληλότερος για την Eurovision 2023;

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο poll της ιστοσελίδας μας για τον καλλιτέχνη που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023.

Επτά καλλιτέχνες διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Λίβερπουλ. Πρόκειται για τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες σόλο καλλιτέχνες καθώς και ένα γυναικείο ντουέτο!

Χθες, η Επιτροπή Κοινού έπραξε το έργο της και πλέον μετά τις συναντήσεις της Καλλιτεχνικής Επιτροπής με τους καλλιτέχνες που θα πραγματοποιηθούν το νέο έτος, θα έχουμε την τελική ετυμηγορία.

Ποιον όμως ξεχωρίζουν οι αναγνώστες του Eurovisionfun και θέλουν να δουν να σηκώνει ψηλά, την ελληνική σημαία τον Μάιο στο Λίβερπουλ;

Η Melissa Mantzoukis με το Liar με άνεση στην κορυφή

Η φιναλίστ του γερμανικού Pop Idol Μελίσσα Μαντζούκη ήταν μία ακόμη από τις προτάσεις του Eurovisionfun το περασμένο καλοκαίρι, για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε με άνεση στην κορυφή του poll μας, με ποσοστό 34.56%, ενώ έχει κερδίσει και το ενδιαφέρον των φαν, αλλά και του ελληνικού κοινού στα Social Media.

Υπενθυμίζουμε, ότι η πρόταση της Melissa περιλαμβάνει ένα τραγούδι, που υπογράφει ομάδα Ελλήνων και Ολλανδών δημιουργών. Η Melissa το ηχογράφησε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ενώ ήταν εδώ για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πρόκειται για ένα σύγχρονο καθαρόαιμο pop dance κομμάτι, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να ακούγεται σε όλα τα club. Το τραγούδι είναι ένας ύμνος θα λέγαμε στην γυναίκα, που μέσα σε όλες τις αντιξοότητες, αλλά και τις προκλήσεις της εποχής, η σύγχρονη γυναίκα οφείλει να σηκώνει τα τείχη και τις άμυνές της, σε όλες τις τοξικές και παραβατικές συμπεριφορές που καλείται να αντιμετωπίσει.

Δείτε εδώ την συνέντευξή μας με την Melissa Mantzoukis

Η Klavdia με το Holy Water άξια runner-up

Άλλη μία καλλιτέχνιδα που έγινε γνωστή μέσα από το The Voice of Greece. H Klavdia με την πολύ ξεχωριστή φωνή της και έχοντας την συμπαράσταση των ARCADE κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση επιλογής.

Η ταλαντούχα Klavdia, κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση του poll μας, με ποσοστό 29.87%, με διπλάσια απόσταση από την τρίτη θέση.

To τραγούδι που κατέθεσε στην ΕΡΤ πρόκειται για μία μελωδική slow μπαλάντα με διακυμάνσεις, σε αγγλικό στίχο με ιδιαίτερο κοινωνικό περιεχόμενο. Το τραγούδι αναδεικνύει την ισχυρή φωνή της νεαρής τραγουδίστριας, ενώ υπάρχουν συναισθηματικές εκρήξεις. Η Klavdia είναι μία από τις προτάσεις της PANIK Records.

Δείτε εδώ την συνέντευξή μας με την Klavdia

Ο Leon of Athens και το Somewhere to Go με διαφορά από τους υπόλοιπους στην τρίτη θέση

Η τριάδα κλείνει με τον Leon o Athens, ο οποίος συγκέντρωσε το 15.63%, της ψηφοφορίας, ενώ βρίσκεται με διπλάσια απόσταση από τους υπόλοιπους τέσσερις πίσω του (Βέρνικο, Μόνικα, Καούρη/Μαραγκού, Ιωσηφίδου).

Δημιουργός του τραγουδιού είναι ο ίδιος, μαζί με τον David Sneddon, ενώ αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την συμμετοχή του θα λέγαμε πως είναι ένα uptempo κομμάτι, με 80ς vibes, πιστό στο ύφος του Harry Styles. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι στα αγγλικά. Ο Leon of Athens είναι η πρόταση της Cobalt Music.

Μακρυά από τον τερματισμό οι υπόλοιποι τέσσερις καλλιτέχνες

Με τους πρώτους τρεις καλλιτέχνες του poll μας να έχουν ξεχωρίσει, αρκετά μακρυά από τον τερματισμό, φαίνεται να βρίσκονται οι υπόλοιποι τέσσερις καλλιτέχνες.

O Victor Vernicos με το τραγούδι What They Say και η Monika με το I’m Proud, συγκέντρωσαν 6.42%  και 6.38% ποσοστά, αντίστοιχα, ενώ τους χώριζε μονάχα μία ψήφος.

Στην προτελευταία θέση, συναντάμε το ντουέτο των Αντωνία Καούρη & Μαρία Μαραγκού με το Shout Out!, που από ότι φαίνεται η έκπληξη της Shortlist, δεν έχει εντυπωσιάσει, και συγκέντρωσαν το 5.66%.

Στην τελευταία θέση, η δεύτερη έκπληξη της επτάδας, η 22χρονη Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου με το We’re Young, που συγκέντρωσε μόλις το 1.48% της ψηφοφορίας του poll, με την μόνη της λίστας να έχει διψήφιο αριθμό ψήφων.

Παρακάτω δείτε το χθεσινό μας LIVE, όπου σχολιάζουμε τα πάντα γύρω από την τελική επιλογή για την Eurovision 2023:

Ποιο τραγούδι πιστεύετε πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Νόμιζα ότι της Μελίσα ήταν μπαλάντα. Χαίρομαι πολύ που είναι dance τραγούδι. Νομίζω ότι αυτό θα πάει τέλικα. Ωραίο κορίτσι πολύ καλή φωνή,. είναι και ψιλογνωστη Γερμανια κτλ, το κοινό θέλει ψιλοχορευτικα τραγούδια αν είναι ωραία και καλά στημένα, ε, πολλά θέλει να την επιλέξουν? Καλή επιτυχία.

    Απάντηση
  2. Φως
    Φως says:

    Τα τραγούδια όταν θα τα δουμε και ψηφίσουμε Αντικειμενικά όχι όπως προσπαθείτε να κάνετε κάποιοι εδώ μέσα Καλή Επιτυχία για την συμμετοχή που θα είναι η κατάλληλη για την συμμετοχή μας το 2023 Στο Λίβερπουλ παρακαλω να φέρεστε με διαφάνεια

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *