Νορβηγία: Δέκα χώρες στην κριτική επιτροπή του MGP

O αρχηγός του MGP, Stig Karlsen, βρέθηκε καλεσμένος στο escNorge. Εκεί αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου και για την ψηφοφορία.

50 άτομα στην κριτική επιτροπή

Φέτος, η κριτική επιτροπή επιστρέφει στο MGP. Η ψηφοφορία του Σαββάτου θα είναι αρκετά παρόμοια με αυτή που έχουμε συνηθίσει στη Eurovision. Αρχικά θα ψηφίσουν δέκα χώρες. Κάθε μία από τις χώρες αντιπροσωπεύεται από μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από πέντε άτομα από τη μουσική βιομηχανία. Αυτοί θα δώσουν πρώτα τους βαθμούς τους και την κατάταξή τους από το 1 ως το 9. Όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν εννέα τραγούδια στον τελικό. Οι χώρες αυτές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Όταν δοθούν οι βαθμοί της κριτικής επιτροπής, οι ψήφοι του κοινού τη χώρα θα προστεθούν στη βαθμολογία όπως στη Eurovision. Περισσότερες λεπτομέρειες στα γραφικά και το σύστημα βαθμολόγησης θα μάθουμε το Σάββατο.

Επίσης, ο Stig Karlsen είπε ότι οι παρουσιάσεις των τραγουδιών θα είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιες με τους ημιτελικούς, αλλά ότι προφανώς θα έχουν περισσότερο φως, καθώς θα βρισκόμαστε σε μεγαλύτερη αρένα και διαφορές στις γωνίες της κάμερας που θα δείχνουν το τεράστιο κοινό 8.500 θεατών.

Δείτε στο κανάλι μας στο Youtube τις αντιδράσεις μας για τα τραγούδια του τελικού του MGP:

Επίσης στο κανάλι μας θα δείτε συνεντεύξεις με υποψήφιους της Νορβηγίας, αλλά και άλλων χωρών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *