ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Stefania guest star στον εθνικό τελικό της Πολωνίας!

Στον εθνικό τελικό της Πολωνίας, Tu bije serce Europy! Wybieramy hit na Eurowizję 2023, που θα διεξαχθεί στην Βαρσοβία στις 26 Φεβρουαρίου θα είναι καλεσμένη ως guest star η Stefania μας, σε μία εμφάνιση έκπληξη ειδικά προετοιμασμένη για αυτή.

Η Stefania που μας έκανε περήφανους το 2021, φέρνοντας την Ελλάδα στο top10 της βαθμολογίας σε έναν τελικό της Eurovision μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια, συνεχίζει να προκαλεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Μετά την πολύ πετυχημένη της παρουσία στην πολύ μεγάλη Eurovision συναυλία στο Άμστερνταμ, Het Grote Songfestivalfeest, αυτή την φορά η δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας την έχει προσκαλέσει ώστε να εμφανιστεί ως guest στο τηλεοπτικό show που θα πραγματοποιήσει για την επιλογή της συμμετοχής της στην Eurovision 2023.

Σε μία εμφάνιση λοιπόν έκπληξη, που ετοιμάζουν οι Πολωνοί διοργανωτές για αυτήν, η Stefania θα ερμηνεύσει το Last Dance. Καλεσμένοι επίσης θα είναι και οι Kalush Orchestra, οι περσινοί νικητές του διαγωνισμού για την Ουκρανία, οι οποίοι κέρδισαν με το τραγούδι Stefania!

Το Wybieramy hit na Eurowizję 2023 θα πραγματοποιηθεί  στις 26 Φεβρουαρίου  στις 18:30 στη Βαρσοβία. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τους οικοδεσπότες ή τους καλεσμένους του διαγωνισμού, αλλά είναι γνωστό ότι επικεφαλής της κριτικής επιτροπής θα είναι η Edyta Górniak, η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, που κατέχει και την καλύτερη θέση της Πολωνίας (2η), στην Eurovision έως τώρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τους καλλιτέχνες και μερικά εκ των τραγουδιών που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Πολωνίας στην Eurovision 2023:

  1. Ahlena — Booty
  2. Blanka — Solo
  3. Dominik Dudek — Be Good
  4. Felivers — Never Back Down
  5. Yan Majewski — Champion
  6. Jann— Gladiator
  7. Alicja Slemplinska— New Home
  8. Natasza— Lift u up
  9. Maja Hyzy— Never Hide
  10. Kuba Szmajkowski— Do The Dance

Ανυπομονείτε να δείτε και εσείς ξανά την Stefania ζωντανά να ερμηνεύει το Last Dance;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Ευχάριστο νέο, μέσα σε μια ”σκοτεινή” περίοδο για την Ελληνική εκπροσώπηση…

    Φτάσαμε να είμαστε TOP5 στα στοιχήματα, από το τέλος (προσπαθώ να χρησιμοποιήσω λίγο το χιούμορ) και με δικαστική επίλυση της όλης κατάστασης, όπως όλα δείχνουν…

    Κρίμα, ειλικρινά…

    Ελπίζω το δίκιο να κερδίσει στο τέλος…

    Απάντηση
    • Γιώργος Κ.
      Γιώργος Κ. says:

      Είδα το “φτάσαμε να είμαστε TOP5 στα στοιχήματα” και έπαθα ένα μίνι σοκ! Μετά είδα το “από το τέλος” και επανήλθα lol. Εγώ θα ευχηθώ να πάμε καλά στον διαγωνισμό φέτος με όποιον μας εκπροσωπήσει και ριζικές αλλαγές του χρόνου στη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού.

      Απάντηση
    • Πανος
      Πανος says:

      τα στοιχήματα είναι χρήματα…. από τη στιγμή που ακόμη εκκρεμεί αν θα διαγωνιστουμε ποιος θα έβαζε τα χρήματα του …. δεν έχει να κάνει με το τραγούδι

      Απάντηση
      • Γιώργος Κ.
        Γιώργος Κ. says:

        Θα συμφωνήσω. Να προσθέσω επίσης ότι ακόμη και το τραγούδι να έχει βγει, δεν σημαίνει ότι θα πάρει εν τέλει τη θέση που έχει στα στοιχήματα. Μπορεί να είναι πιο υψηλή και μπορεί και πιο χαμηλή.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *