Γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει: «Οι μόνοι που βλέπουν πλέον Eurovision είναι τα πιτσιρίκια»!

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, Super Katerina, μίλησε η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναπόλησε τη συμμετοχή της στη Eurovision το 1995, στα φωνητικά της Ελίνας Κωνσταντοπούλου, αλλά έκανε και μια αιχμηρή και άτοπη δήλωση σχετικά με τον μουσικό διαγωνισμό.

«Η εμπειρία μου από τη Eurovision ήταν συγκλονιστική, μιας και από ολόκληρη την αποστολή μόνο εγώ και η Δάφνη Μπόκοτα μιλούσαμε αγγλικά. Οπότε όπως καταλαβαίνεις τα έκανα όλα μόνη μου, τις συνεντεύξεις και τα λοιπά».

Θα πήγαινε η ίδια στη Eurovision, εάν της γινόταν πρόταση; 

«Να μου γίνει τώρα πρόταση, όχι. Και να μου γινόταν, χλωμό. Ας πηγαίνουν τα πιτσιρίκια, να περνάνε καλά. Γιατί νομίζω ότι οι μόνοι που βλέπουν πλέον Eurovision είναι τα πιτσιρίκια».

Μπορείτε να δείτε όλες τις δηλώσεις της εδώ.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα νούμερα τηλεθέασης του διαγωνισμού για τα δύο τελευταία χρόνια, παγκοσμίως:

  • Eurovision 2022 – 161.000.000 τηλεθεατές
  • Eurovision 2021 – 183.000.000 τηλεθεατές

Νιώθετε και εσείς πιτσιρίκια; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

14 ΣΧΟΛΙΑ
    • Πάνος
      Πάνος says:

      Καλά δεν έχει και άδικο. Έχει χαλάσει πλέον από πολλούς παράγοντες και μιλάω ως φαν της eurovision. Πλέον απλά περιμένω να βγαίνουν τα τραγούδια για να ανανεώνω την λίστα μου.

      Απάντηση
  1. Stavros
    Stavros says:

    Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο ο διαγωνισμός εχει πέσει λιγάκι. Οχι τόσο τηλεοπτικά αλλά ποιοτικά κυρίως. Αδύναμες συμμετοχές, 4-5 φαβορί και στοιχήματα να διαμορφώνουν καταστάσεις μήνες πριν τον διαγωνισμό. Ο,τι θέλουν ανεβάζουν και όποιον θέλουν κατεβάζουν. Το μόνο που θυμίζει διαγωνισμό είναι το βράδυ Σαββάτου που βάζεις με τη παρέα σου να δεις

    Απάντηση
  2. Konstantinos
    Konstantinos says:

    Από που και ως που είναι γνωστή τραγουδίστρια η Μαριάντα Πιερίδη ; Το 1 Hit Wonder δεν σημαίνει ότι είσαι και τραγουδιστής! Μάλλον η εν λόγω κιουρία προσπαθεί να επανέλθει στα τραγοπάνελ μπας και της προτείνει κάνας Κοκλώνης την θέση της γλάστρας στο wannabe show του

    Απάντηση
  3. Kyr
    Kyr says:

    Συμφωνώ στο σκέλος της άποψης της Μαριάντας “Τόπος στα νιάτα” για την εκπροσώπιση. Τώρα για το άλλο, ότι μόνο τα πιτσιρίκια βλέπουν πλέον Eurovision, ok σεβαστό, απλώς δεν ξέρω τί έχει να πει η επιστήμη των δημοσκοπήσεων (πρόταση προς την ομάδα για άρθρο περί των ηλικιακών ομάδων που παρακολουθεί τον διαγωνισμό). Όσο κι αν έρθει ξανά πρόσκαιρα στα “φώτα της δημοσιότητας” η Πιερίδη, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την αξία του εξαιρετικού τραγουδιού από το μακρινό 1995, του “Ποιά προσευχή”. Κατ’ εμέ από τις πολύ αδικημένες και από τις 5 καλύτερες συμμετοχές που έχουμε στείλει ποτέ!

    Απάντηση
  4. Esc amndlover
    Esc amndlover says:

    Έχω να πω στην κύρια Πιερίδη: Ποιους θεωρείται πιτσιρίκια; Τους 30χρονους έως και 70χρονους που παρακολουθούν Eurovision που είναι και στην ηλικία σας; Όταν βλέπετε τα νούμερα της τηλεθέασης της Eurovision, θεωρείται πως τόσοι εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές, είναι μόνο πιτσιρίκια; Όταν βλέπετε την κάμερα της Eurovision μετά ή πριν από ένα τραγούδι να δείχνει τον κόσμο του σταδίου βλέπετε <> ή ενήλικες που κυμαίνονται σε αυτές τις ηλικίες που προανέφερα; Προφανώς δεν λέω ότι δεν το βλέπουν πιτσιρίκια, αλλά επίσης δεν λέω ότι το βλέπουν ΜΟΝΟ εκείνα

    Απάντηση
  5. Γιώργος Βαβάτσης
    Γιώργος Βαβάτσης says:

    Όσο άσημη και να είναι η Πιερίδη λέει αλήθεια εδώ. Είναι δυνατόν να βλέπουν Έλληνες την Eurovision μετά από τόσα χρόνια που έχει γίνει η Eurovision μη ποιοτική δυστυχώς; Σε κάθε πολιτισμένη χώρα της Ευρώπης ναι, εδώ όχι και καλά κάνουμε. Εμείς οι νέοι ναι βλέπουμε γιατί ακούμε τέτοια στυλ. Τώρα ως συνήθως θα πεταχτούν οι τοξικοί eurofan γιατί μόνο να διαφωνούν ξέρουν. Δεν ασχολούμαι!

    Απάντηση
  6. Nefos
    Nefos says:

    Θα διαφωνήσω με την κυρία Πιερίδη, τον διαγωνισμό δεν τον βλέπουν μόνο πιτσιρίκια. Όμως είναι γεγονός ότι έχει χάσει το κύρος της μετά την κατάργηση της ζωντανής ορχήστρας και της ροπής προς το autotune. Ο καλλιτέχνης πρέπει να μπορεί να τραγουδάει ζωντανά. Τέλος, αν και φαν του διαγωνισμού θα συμφωνήσω με κάποια σχόλια που αναφέρουν ότι και τα τραγούδια των τελευταίων ετών θεωρούνται αδύναμα και τυποποιήμενα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πλήγμα για την Eurovision. Τα τραγούδια και οι χώρες όπως πχ και η Ελλάδα, δεν εξάγουν τον πολιτισμό τους μέσα από τον διαγωνισμό. Αντιθέτως στέλνουν κομμάτια τυποποιημένα και διεθνοποιημενα προκειμένου να επιτύχουν. Ετσι δεν υπάρχει καμία πρωτοτυπία, όλες οι χώρες είναι σαν να ακούς το ίδιο πράγμα. (Κάτι στα Αγγλικά με Σουήδους κατά πλειοψηφία δημιουργούς).Δεν ακούω κάτι διαφορετικό, μέρη της μουσικής παράδοσης των χωρών. Για αυτό και πλέον δεν βλέπουμε συχνά τραγούδια όπως το “ποια προσευχή” τα όποια θεωρούνται αντιεμπορικα και με συγκεκριμένους αποδέκτες και ταυτότητα. Κάποια στιγμή θα ήθελα να φύγει η Eurovision από την παγίδα του τυποποιημένου και να δούμε περισσότερη αυθεντικότητα. Δεν χρειάζεται να αντιγράφουμε την Αμερικανική και την Βρετανική μουσική σκηνή για να τα πηγαίνουμε καλά. Αυτό είναι που λείπει από των διαγωνισμό η Αυθεντικότητα και διαφορετικότητα ως προς την μουσική.

    Απάντηση
    • Γιώργος Βαβάτσης
      Γιώργος Βαβάτσης says:

      Είναι αυτό που έλεγε ένας φίλος μου ακριβώς! Στείλε ρε Ελλάδα τουλάχιστον κάτι νησιώτικο να δείξουμε πολιτισμό!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *