Eurovision 2023: Άνοιξαν στοιχήματα για τον αποκλεισμό στους ημιτελικούς | Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα;

Νέες δυνατότητες στοιχηματισμού δίνονται καθημερινά μέσα από τις δεκάδες εταιρείες που υπάρχουν και περιλαμβάνουν και τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. H Cool Bet έχει ανοίξει στοιχήματα και για τον αποκλεισμό της κάθε συμμετοχής στον ημιτελικό.

Έτσι πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ποντάρουν πέρα από την πρόκριση και στον αποκλεισμό της συμμετοχής που επιθυμούν. Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας είχαμε παρουσιάσει τα στοιχήματα για την πρόκριση από τους ημιτελικούς. Ας δούμε τώρα τι πιθανότητες δίνουν οι bookers στον αποκλεισμό της κάθε συμμετοχής στους ημιτελικούς.

Πρώτος Ημιτελικός

Στον πρώτο ημιτελικό, όπου συμμετέχουν 15 μόνο χώρες και θεωρείται από όλους ο πιο δύσκολος, έχουμε τέσσερα θα λέγαμε μεγάλα φαβορί για να αποκλειστούν. Η Ιρλανδία με 74%, το Αζερμπαιτζάν με 62%, η Λετονία με 70% και η Μάλτα με 68% θεωρούνται πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μας αποχαιρετήσουν το βράδυ της Τρίτης 9 Μαίου. Για την τελευταία χώρα που θα αποκλειστεί όμως τα πράγματα δείχνουν ανοιχτά αφού η Πορτογαλία με 42%, η Ολλανδία με 34% και η Κροατία με την Ελβετία με 32% πιθανότητες, φαίνεται αυτή τουλάχιστον την στιγμή, πως θα δώσουν μάχη για το ποια εξ αυτών θα είναι η τελευταία χώρα που δεν θα ακούσει το όνομα της στα αποτελέσματα αυτού του ημιτελικού.

Δεύτερος Ημιτελικός

Στον δεύτερο και πιο ανοιχτό ημιτελικό έχουμε δύο μεγάλα φαβορί για τον αποκλεισμό και στην συνέχεια έξι χώρες που συγκεντρώνουν ποσοστά μεγαλύτερα από το 35% για έναν πιθανό αποκλεισμό από τον τελικό. Άγιος Μαρίνος και Ρουμανία θεωρούνται ως οι μοναδικοί βέβαιοι αποκλεισμοί με πιθανότητες που υπερβαίνουν το 75%. Στην συνέχεια τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Η Ισλανδία, η Πολωνία και η Αλβανία έχουν περίπου 50% πιθανότητες για αποκλεισμό, με το Βέλγιο και την Δανία στο 54% και την Ελλάδα χαμηλότερα στο 36%. Μεταξύ αυτών των έξι χωρών φαίνεται στοιχηματικά πως συμπεριλαμβάνονται οι υπόλοιπες τέσσερις χώρες, που μαζί με τον Άγιο Μαρίνο και την Ρουμανία θα είναι οι χώρες που δεν θα περάσουν στον τελικό από τον δεύτερο ημιτελικό. Οι πιθανότητες για αποκλεισμό των υπόλοιπων συμμετοχών είναι κάτω από το 25%.

Ψηφίστε στο μεγάλο poll μας!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Eurovisionworld
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *