Ισραήλ: Η άλλη πιθανή επιλογή τραγουδιού της Noa Kirel για την Eurovision 2023!

Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες, σχετικά με το άλλο πιθανό υποψήφιο τραγούδι της Ισραηλινής εκπροσώπου Noa Kirel, για τoν φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Ισραηλινή superstar είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο τραγούδια για να εκπροσωπήσει την χώρα της στον διαγωνισμό, επιλέγοντας το “Unicorn” όπου εντυπωσίασε όσο καμία άλλη καλλιτέχνιδα στις δεύτερες τεχνικές πρόβες αλλά και στις βραδίες του ημιτελικού και τελικού, με το dancebreak της, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Πέρα απο το Unicorn, έγινε γνωστό πως το άλλο τραγούδι της Noa ονομάζεται “Deja Vu“, το οποίο γράφτηκε από τους Jordi, Ron Beaton και Itay Shimoni. Καθώς και είχαν ηχογραφιθεί δύο εκδοχές του τραγουδιού μια στα εβραικά και μια στα αγλλικά.

Η εβραική έκδοση του “Deja Vu” είχε προγραμματιστεί να είναι το επόμενο single που θα κυκλοφορήσει η τραγουδίστρια, ώστοσο, η Noa συνεργάζεται με τον Ron Beaton σε ένα διαφορετικό single προς τιμήν του Pride Month. Το Deja Vu αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Το video clip του τραγουδιού θα το σκηνοθετήσει ο Roman Buchatsky, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν τα μουσικά βίντεο του “Diamonds”, “Bell” και “Thought About That”. Επίσης αποκαλύφθηκε πως η Noa Kirel, θα εμφανιστεί στο Yarkon Park μπροστά σε κοινό 30.000 ατόμων. Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου του 2023.

Ξανά απολαύστε την εμφάνιση της στον τελικό εδώ:

https://youtu.be/Z3mIcCllJXY

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Source: Euromix.co.il

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *