Editorial: Eurovision 2023 – 2η ημέρα!

Η δεύτερη ημέρα των προβών για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η σημερινή μέρα ήταν αρκετά μεγάλη και ενδιαφέρουσα.

Δέκα χώρες σήμερα έκαναν την πρώτη τους τεχνική πρόβα και είχαμε εκπλήξεις θετικές και αρνητικές. Παρότι δεν έχουμε πλήρη εικόνα, θα σας αναφέρουμε αυτά που μας άρεσαν, αλλά και όσα δεν μας άρεσαν τόσο. Περιμένουμε φυσικά και τα δικά σας γενικά σχόλια, αλλά και τις ερωτήσεις και απορίες σας από όσα περιλάμβανε το ημερήσιο μενού και οι συντάκτες μας θα σας απαντήσουν.

Τι μας άρεσε

Μια πρόβα από αυτές που ξεχώρισε ήταν αυτή της Noa Kirel, από το Ισραήλ. Ίσως η μόνη πρόβα που είδαμε σχεδόν τα πάντα μέσα από το TikToK. Ένας συνδυασμός Ελένης Φουρέιρα και Chanel, που θα οδηγήσει το Ισραήλ σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Sarah Louise Bennett / EBU

Ο Käärijä από την Φινλανδία, κοντράρει την Loreen στα ίσια και είναι έτοιμος να της κλέψει από τα χέρια το βραβείο. Αν και δεν είμαι φαν της συγκεκριμένης συμμετοχής, νομίζω πως θα είναι ένας άξιος νικητής.

finland first rehearsal 1

Sarah Louise Bennett / EBU

Η Κύπρος μας με τον Andrew Lambrou, έκλεισε μια δυνατή μέρα προβών με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Η εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης, σκηνική εμφάνιση του Andrew, εντυπωσιάζει άπαντες. Νομίζω πως η Κύπρος φλερτάρει με το καλύτερο της πλασάρισμα, από το 2018 και χαίρομαι πολύ για αυτό.

Corinne Cumming

Στις θετικές εντυπώσεις τις ημέρας και η Αρμενία με την Τσεχία.

Τι δεν μας άρεσε

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι δυσάρεστες στιγμές της ημέρας. Τα αδέρφια TuralTuranX από Αζερμπαϊτζάν φαίνεται να φλερτάρουν με τον δεύτερο αποκλεισμό της χώρας, στην ιστορία της στον διαγωνισμό.

Sarah Louise Bennett / EBU

Από την άλλη η Ρουμανία όχι μόνο μας τρολάρει, αλλά πηγαίνει καρφί για τελευταία θέση στον Ημιτελικό της, ενώ το Βέλγιο φαίνεται αρκετά ξεπερασμένο.

Romania First Rehearsal 2

Sarah Louise Bennett / EBU

Τι θέλουμε να ξαναδούμε

Βασικά θέλουμε να τα ξαναδούμε όλα! Να δούμε περισσότερα πράγματα και μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο σίγουρα. Για το λόγο αυτό ζητούμε και προκαταβολικά συγγνώμη, αφού πολλά μπορεί να αναθεωρήσουμε στις δεύτερες πρόβες.

Denmark First Rehearsal 1

Corinne Cumming / EBU

Αναλυτικά για τις πρόβες μπορείτε να δείτε τα σχετικά μας άρθρα:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

Πηγή Φωτογραφίας: Chloe Hashemi/EBU

1 reply
  1. Vasilis
    Vasilis says:

    Κανόνισε Noa μου να μπεις 3αδα, δεν θέλω να χάσω τα λεφτά από το στοίχημα. Ελπίζω να την στηρίξουν και οι επιτροπές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *