Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Νορβηγίας!

Οι 15 χώρες από τον πρώτο ημιτελικό, θα κάνουν σήμερα την δεύτερή τους εμφάνιση στη σκηνή της M&S Bank Arena. Την αυλαία για σήμερα, ανοίγει ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, η Νορβηγία με την Alessandra!

Ποια είναι η Alessandra;

Γεννημένη στις 5 Σεπτεμβρίου του 2002 η Alessandra εκτός από νορβηγικές έχει και ιταλικές ρίζες. Το 2022 συμμετείχε στην νορβηγική εκδοχή του The Voice όπου και έφθασε μέχρι τα live shows.

Έφθασε στη σκηνή της Eurovision επικρατώντας στον εθνικό τελικό της χώρας, Melodi Grand Prix. Το “Queen of Kings” είναι και το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί! Μέχρι και σήμερα έχει ξεπεράσει τις 25 εκατομμύρια ακροάσεις ενώ έχει κάνει αίσθηση και στην πλατφόρμα του TikTok.  Το τραγούδι μεταξύ άλλων υπογράφει ο Stanley Fernandez ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον TIX (Νορβηγία 2021) αλλά και τον Flo Rida!

 

Η πρόβα

Η “βασίλισσα” του φετινού διαγωνισμού, Alessandra ανεβαίνει στη σκηνή για την δεύτερη τεχνική πρόβα της. Χωρίς πολλές αλλαγές από την πρώτη της πρόβα, η Alessandra πλαισιώνεται από 4 χορευτές με τα γνωστά φωτεινά led sticks! H εμφάνιση είναι αρκετά δυναμική και η ερμηνεία της φωνητικά άψογη για άλλη μία φορά. Tηλεοπτικά η εμφάνιση αποδίδεται εντυπωσιακά και η Alessandra χτυπά την ψηλή νότα σε κάθε της προσπάθεια χωρίς καμία δυσκολία!

Ένα σίγουρα δυναμικό ξεκίνημα για τον πρώτο ημιτελικό και ένα φαβορί που θα επαληθεύσει τη δυναμική του τόσο σε αυτόν τον ημιτελικό όσο και την βραδιά του μεγάλου τελικού!

Chloe Hasemi-EBU

Chloe Hasemi-EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

πηγή: eurovision.tv

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Θα δοθούν τα βίντεο μετά το τέλος ΟΛΩΝ των σημερινών προβών???
    Δηλαδή μετά τις 8 το βράδυ?
    Μάλιστα… Κάθε πέρσι και καλύτερα δηλαδή.
    Αντε και από του χρόνου να μη δείχνουν τίποτα και σε κανέναν και να βλέπουμε μόνο τα live όπως και πριν 20 χρόνια…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *