Η Κατερίνα Στικούδη δίνει μία ενδιαφέρουσα απάντηση για την Eurovision | Έρχεται η συνεργασία με την La Zarra!

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε χθες 17/6 η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια και backstage παρουσιάστρια του J2US, μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη νέα της συνεργασία με την La Ζarra, την Γαλλίδα τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα της στο φετινό διαγωνισμό.

«Είμαι πολύ συγκινημένη για τη συνεργασία μου με τη La Zarra και το “Évidemment”. Πραγματικά, είναι όνειρο. Θα κυκλοφορήσει το ντουέτο στα ελληνικά και στα γαλλικά, στις 23 Ιουνίου. 

Η La Zarra είναι εξαιρετική και αδικήθηκε. Έπρεπε να τα πάει καλύτερα. Θα μας δείτε μαζί και στην Ελλάδα.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Universal της Γαλλίας. Είμαι πολύ συγκινημένη».

Ακόμη, απάντησε και για το εάν η ίδια θα ήθελε να βρεθεί στην Eurovision.

«Στο κομμάτι της Eurovision με στεναχωρεί που λέμε αυτός μας εκπροσωπεί με τα δικά μας λεφτά. Αυτό δεν είναι ωραίο, να αισθάνομαι ότι όλα γίνονται σε βάρος των Ελλήνων. Δε θέλω να φανεί σαν εκμετάλλευση. Αν βρεθούν δύο εταιρείες που θα το στηρίξουν όλο αυτό, ναι θα πάω. Παίζουν πολλά ρόλο. Η σωστή στιγμή, η ομάδα, το τραγούδι, η εξωτερική πολιτική μιας χώρας».

Υπενθυμίζουμε, ότι το όνομα της Κατερίνας Στικούδη έχει απασχολήσει πολλές φορές τα σοκάκια του διαγωνισμού, σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έχει έρθει και πολύ κοντά στο να διεκδικήσει την εκπροσώπηση και των δύο χωρών.

Θα θέλατε να δείτε την Κατερίνα Στικούδη στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο σπίτι του διαγωνισμού στην Ελλάδα, γιατί το ταξίδι για την Eurovision 2024 έχει ξεκινήσει!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αρχίζω να πιστεύω ότι θα πήγαινε πολύ καλά στο διαγωνισμό! Φωνάρα έχει, μας το απέδειξε στο yfsf σκηνικό εκτόπισμα επίσης έχει το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό τραγούδι ίσως πιο RnB προσωπικά θα μπορούσα να τη φανταστώ να σκιζει με κάτι σαν τη συμμετοχή της Αρμενίας φέτος ή το ’20. Ακόμα και με κάτι τύπου hvala ne.
    (Σαφώς πιο δουλεμενα ως προς όλα)

    Απάντηση
  2. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Καταρχάς μου άρεσε πολύ όπως απάντησε στο κομμάτι που ρωτήθηκε για το διαγωνισμό. Πολύ ώριμα και συγκροτημένα εξέφρασε την άποψη της και της αξίζουν πολλά μπράβο…όσον αφορά το διαγωνισμό θεωρώ ότι είναι κάτι που της ταιριάζει και θα ήθελα με μια δυνατή συμμετοχή να μας εκπροσωπήσει και πραγματικά όσο περνάει ο καιρός τη βλέπω όλο και πιο θετικά. Σκηνική παρουσία διαθέτει όσο και φωνή αλλά και εκτόπισμα…γιατί όχι?

    Απάντηση
  3. Μάριος
    Μάριος says:

    Θα ήταν εξαιρετική με ένα τραγούδι για τον υπαρκτό σοσιαλισμό, με performance με σφυροδρέπανα με παγιέτες στη σκηνή…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *