Ελλάδα: Η Μαρία Κοζάκου απαντά στην πρόθεση για μήνυση από την Melissa Mantzoukis!

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει η δικαστική διαμάχη της Melissa Mantzoukis με την ΕΡΤ πήρε νέες διαστάσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες από τον δικηγόρο της νεαρής καλλιτέχνιδος, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή κατά της Μαρίας Κοζάκου μέλους της καλλιτεχνικής επιτροπής και του Αντώνη Γαλανόπουλου προϊσταμένου του γραφείου τύπου της ΕΡΤ.

Η απάντηση από τη Μαρία Κοζάκου δεν άργησε να έρθει. Μέσα από την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πληροφορηθήκαμε για την αντίδραση της.

Η κυρία Κοζάκου λοιπόν στην είδηση της μήνυσης εναντίον της απάντησε ως εξής:

Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που επιθυμεί και αυτό ισχύει για όλες τις πλευρές!

Αινιγματική και γενική απάντηση εκ μέρους της, που σημαίνει πως αφήνει στη δικαιοσύνη να αποφανθεί χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω τα τεκταινόμενα! Παρακολουθούμε λοιπόν με ενδιαφέρον όλες τις εξελίξεις και αναμένουμε την ετυμηγορία του δικαστηρίου για το ποιός θα δικαιωθεί στο τέλος!

Η απόφαση αναμένεται σε έξι περίπου μήνες. Στο ενδιάμεσο όμως ξεκινά νέα δικαστική διαμάχη της Melissa Mantzoukis και της Μαρίας Κοζάκου και του Αντώνη Γαλανόπουλου.

Το Eurovisionfun φυσικά θα παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώνει για κάθε νεότερη εξέλιξη!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εμετική. Ελπίζω να μην συνεχίσει του χρόνου σε οτιδήποτε σχετίζεται με την ελληνική συμμετοχή. Αποδείχθηκε πολύ λίγη τελικά.

    Απάντηση
  2. Jason Dimarakis
    Jason Dimarakis says:

    Επειδή απο οτι καταλαβανω η ιδια δεν εχει την ευθιξία να παραιτηθεί από τη Γιουροβίζιον, καλό και ζητούμενο θα ήταν αφου οπως ολα δειχνουν θα παραμεινει η ιδια διοικηση στην Ερτ, να την ευχαριστησει και να την απομακρυνει ευγενικά. Υπάρχουν ικανότατοι άνθρωποι με περισσότερο χιούμορ, κ αγάπη για το διαγωνισμο. Και το πιο σημαντικό: άτομα που αφουγκράζονται τι μπορεί να πάει καλά στη Γιουροβίζιον. Μου κανει τρομερη εντυπωση για την αντίληψη της επειτα απο 12 χρονια παρουσιας της οτι δεν μπορουσε να διακρινει τι θα παει καλα και τι οχι στο διαγωνισμο.

    Απάντηση
  3. Vasilis
    Vasilis says:

    Άμα το δικαστήριο δεν δικαιώσει τη Μελίσσα θα είναι τεράστιο λάθος! Φουλ αντιπαθής πλέον η Κοζάκου που όλο και χειροτερεύει τη θέση της. Τουλάχιστον τραγικό αν την αφήσουν του χρόνου να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με το διαγωνισμό, γιατί ακόμα και στον σχολιασμό της φέτος με την άλλην επέτυχε παταγωδώς. Γλίτωσε ο Καπουτζίδης που δεν πήγε φέτος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *