Τάμτα: “Αν ξαναπήγαινα στην Eurovision θα επέμενα να πάω όπως θέλω εγώ!”

Προσκεκλημένη στο Podcast της ZoePre στο Youtube βρέθηκε η Τάμτα, η οποία μίλησε για τα χρόνια της στη Γεωργία, το καινούργιο της άλμπουμ και φυσικά για την Eurovision.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η πιο απαιτητική πρόσκληση στην καριέρα της η ίδια απάντησε το διαγωνισμό τραγουδιού.

Η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου ήταν η Eurovision. Όχι όμως λόγω του διαγωνισμού, πρόκληση ήταν η υγεία μου η οποία ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση και έπρεπε να επανέλθω πολύ γρήγορα για να καταφέρω να εμφανιστώ στη σκηνή.

Όλα αυτά πιστεύω ότι έγιναν για κάποιο λόγο και έχω ψάξει εσωτερικά γιατί να μου συμβεί αυτό πριν πάω στην Eurovision. Πιστεύω ότι έναν μικρό ρόλο έπαιξε ότι ήμουν πολύ κουρασμένη […]. Μου ήρθε πρόταση και τόσο καιρό έλεγα ότι θέλω να πάω οπότε είπα “Ας πάω!”.

Εκείνη την περίοδο έκανα πάρα πολλές ώρες φυσιοθεραπείες, πήγα σε όλους τους γιατρούς για να μπορέσω να σταθώ στη σκηνή και να ανέβω στο τακούνι. Το δεξί μου πόδι δεν λειτουργούσε και δεν το ένιωθα καθόλου.”

Επίσης, σε ερώτηση της για το αν θα πήγαινε στο διαγωνισμό η Τάμτα φάνηκε να είναι θετική αρκεί να κρατήσει τη δική της ταυτότητα.

Αν μας πας στην εμφάνιση μου στην Eurovision θα άλλαζα πολλά, αλλά είμαι πολύ περήφανη και λόγω της εμπειρίας με την υγεία μου που είχα. Αν ξανά πήγαινα θα ήμουνα πολύ πιο απαιτητική από εμένα και θα επέμενα να πάω όπως θέλω εγώ! Στο κομμάτι, στο ντύσιμο, σε όλα! Αυτό το πράγμα δεν είναι εύκολο γιατί παίρνεις μια ευθύνη μιας ολόκληρης χώρας οπότε τα υπολογίζεις όλα αυτά. Αλλά, η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να πάω στο διαγωνισμό έτσι όπως θα ήθελα εγώ, όταν πας όπως θέλει και το εκτελείς καλά δεν σε επηρεάζει η θέση και τα υπόλοιπα!”

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το podcast παρακάτω:

Μπορείτε επίσης να ακούσετε το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο “Identity Crisis“.

Θα θέλατε να δείτε την Τάμτα ξανά στο διαγωνισμό τραγουδιού με κάτι πιο εναλλακτικό συγκριτικά με το “Replay”; Θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για την Ελλάδα το 2024; Γράψτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η σημερινή Τάμτα με αυτά που κυκλοφορεί και έτσι όπως έχει στήσει την εικόνα της μπορεί να πάει και να σκίσει! Όσα έχει βγάλει μετά το replay είναι ένα και ένα ειδικά τα πιο πρόσφατα. Σύγχρονα, ραδιοφωνικά, ιδιαίτερα και με τη κατάλληλη δόση αυτού που λέμε “πιασαρικο” μπορεί να φέρει τη χώρα μέχρι και στη 5αδα!
    Στην ερώτηση αν θέλω να τη δω στη Eurovision 2024 και αν είναι λύση/λύτρωση για την Ελλάδα μετά το φετινό αχταρμα, η δική μου απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ! Ένα όνομα που δικαιολογείται η απευθείας ανάθεση και που σίγουρα θα πάει για να σκίσει και όχι απλά για την εμπειρία και αυτοπροβολή όπως άλλοι…

    Απάντηση
  2. Mary
    Mary says:

    Δεν λέω όχι όμως δεν λέω ούτε ναι κι αυτό επειδή μου λείπει ο αέρας από την φωνή της, φαίνεται σαν να μην έχει άλλα ανοίγματα φωνής.
    Θα ήθελα να την ακούσω σε ένα υποτιθέμενο τραγούδι για την γιουροβιζιον ώστε να μπορώ να πω ναι.

    Απάντηση
  3. Music -Man
    Music -Man says:

    Χρόνια το λέω ότι την Τάμτα και την Φουρέιρα τις αφήνεις να παίξουν μπάλα όπως θέλουν και ξέρουν. Δεν τις καπελωνεις. Έχουν ομαδάρες που συντονίζουν τα πάντα. Είναι ικανότατες για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα διεθνών προδιαγραφών Την Τάμτα την θέλω με την Ελλάδα, αλλά μόνο όπως ξέρει η ίδια και η ομάδα της. Και την θέλω με απευθείας ανάθεση, αλλά η ΕΡΤ να κάτσει στην γωνία και να μάθει πως γίνονται τα πράγματα!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *