Ελλάδα: Ο Θάνος Λάμπρου ετοιμάζεται για την Eurovision 2024!

Μπορεί η ΕΡΤ, να μην έχει ακόμη επιβεβαιώσει την παρουσία της χώρας μας στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, αλλά ήδη οι υποψήφιοι μνηστήρες, ετοιμάζονται για τις επερχόμενες ανακοινώσεις της σχετικά με τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής μας για το Μάλμε.

Ένας από αυτούς είναι και ο ανερχόμενος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Θάνος Λάμπρου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις συμμετοχές του στο The Voice και το The X-Factor.

Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι από τον Σεπτέμβριο, ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την Eurovision.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Θάνο και μας αποκάλυψε ότι είναι όνειρο του να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό, παράλληλα δήλωσε ότι έχει έτοιμο και το τραγούδι.

Επιπλέον, το γεγονός ότι ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία Panik Records, η οποία σε συνεργασία με την Barking Well Media και το ΡΙΚ, θα διοργανώσουν το Fame Story, ως μέθοδο επιλογής της κυπριακής συμμετοχής για το 2024, μας γέννησε το ερώτημα, αν θα βρεθεί ως διαγωνιζόμενος, στο γνωστό σόου. Ωστόσο, η απάντηση του Θάνου Λάμπρου στο ερώτημα μας ήταν μετέωρη.

Ποιος είναι ο Θάνος Λάμπρου;

Ο Θάνος Λάμπρου είναι 23 ετών και ασχολείται από πολύ μικρός με τη μουσική, η οποία είναι στα γονίδιά του, καθώς είναι γιος του Σπύρου Λάμπρου (παιδική χορωδία), εγγονός της μουσικοπαιδαγωγού Αγγελικής Καψάσκη και του μουσουργού Σπύρου Καψάσκη. Έχει τραγουδήσει στους πιο πολλούς δίσκους της χορωδίας καθώς και με μεγάλους ερμηνευτές.

Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχές σε περισσότερα από 60 CDs, πάνω από 600 ώρες ηχογράφησης στο studio, εμφανίσεις στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως οι Χάρις Αλεξίου, Αντώνης Βαρδής και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και σπουδαίων συνθετών, όπως οι Μίμης Πλέσσας, Σταμάτης Σπανουδάκης και Γιώργος Θεοφάνους.

Έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή σε μεταγλωττίσεις της Disney, τραγουδώντας ή παίζοντας διάφορους ρόλους. Σπουδάζει κιθάρα, πιάνο και Music performance στο κολέγιο Deree.

Τη σεζόν 2020-2021, συμμετείχε στο The Voice of Greece, όπου έφτασε μέχρι τον προ-Ημιτελικό, ενώ το 2022, έλαβε μέρος στο μουσικό διαγωνισμό The X-Factor, όπου έφτασε μέχρι τον Τελικό.

Τέλος, έχει κυκλοφορήσει αρκετά single, αρχικά με την Heaven Music, ενώ πλέον ανήκει στην Panik Records.

Πως σας φαίνεται η περίπτωση του Θάνου Λάμπρου; Θα θέλατε να τον δείτε στην σκηνή της Eurovision 2024 με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Έτσι να πάει. Μόνο με την κιθάρα του να πάει και θα τους πάρει τα σωβρακα.

    Το λαιβ του ήταν καλύτερο από το στούντιο. Αυτό και μόνο αρκεί

    Απάντηση
  2. Ino
    Ino says:

    Όνειρο του η γιουροπ διαβάζω, έχω έτοιμο το τραγούδι διαβάζω, Panik διαβάζω….με αυτόν δεύτερο αποκλεισμό στη σειρά μυρίζομαι.

    Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    Έχει αέρα στη φωνή, ο ελληνικός στίχος του ταιριάζει ενώ στον αγγλικό δεν λέει και πολλά, ύστερα στην παρουσίαση χάνει αρκετούς πόντους οπότε με ελληνικό στίχο και “καθισμένος σε ένα πιάνο” ίσως να και να έπιανε την 5 θέση. Φυσικά μπαλέτο που να χορεύει στους ρυθμούς της φωνής του.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *