Eurovision 2024: Η Netta μαντεύει για άλλη μια φορά λάθος την διοργανώτρια πόλη!

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό μέσα από τα social media του Διαγωνισμού πως η Eurovision 2024 θα λάβει χώρα για τρίτη φορά στο Malmö.

Η τελική επιλογή έγινε ανάμεσα σε τέσσερις πόλεις, ανάμεσα τους και η Στοκχόλμη αλλά και το Γκέτεμποργκ, και οι δύο πρώην διοργανώτριες πόλεις.

Φυσικά στην επιλογή της πόλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί η νικήτρια της Eurovision 2018, Netta. Θα έλεγε κανείς πως πλέον έχει γίνει παράδοση, η Netta να μαντεύει (λανθασμένα) την διοργανώτρια πόλη του επόμενoυ διαγωνισμού. Οι προηγούμενες προβλέψεις της Netta ήταν:

  • Για το 2019 προέβλεψε την Ιερουσαλήμ, τελικά διοργανώτρια πόλη ήταν το Τελ Αβίβ
  • Για το 2021 προέβλεψε το Άμστερνταμ, τελικά διοργανώτρια πόλη ήταν το Ρότερνταμ
  • Για το 2022 προέβλεψε την Ρώμη, τελικά διοργανώτρια πόλη ήταν το Τορίνο
  • Για το 2023 προέβλεψε το Μάντσεστερ, τελικά διοργανώτρια πόλη ήταν το Λίβερπουλ

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Μάλμε ως διοργανώτρια πόλη, δημοσιεύτηκε στο Twitter ένα βίντεο που δείχνει την Netta, λίγο μετά την εμφάνισή της στον Μεγάλο Τελικό, να μαντεύει την διοργανώτρια πόλη για την Eurovision 2024.

Όπως μπορούμε όλοι να μαντέψουμε, η Netta φυσικά και δεν προέβλεψε το Μάλμε. Αντιθέτως πίστευε πως ο Διαγωνισμός θα λάβει χώρα στην Στοκχόλμη.

Όπως φαίνεται η Netta, μάντεψε για πέμπτη συνεχόμενη φορά λάθος την διοργανώτρια πόλη. Θα μπορέσει άραγε του χρόνου να χαλάσει το αρνητικό σερί της;


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurofan
    Eurofan says:

    Είδηση θα ήταν το αντίθετο. Η γυναίκα είναι γρουσουζα πρώτης κατηγορίας. Αντε αν κερδίσουμε ποτέ ας προβλέψει Θεσσαλονίκη, μπας κ γίνει Αθήνα

    Απάντηση
  2. Orpheus
    Orpheus says:

    Καλά, το κορυφαίο το είχε κάνει το 2019 όταν έδωσε το βραβείο στον Ολλανδό που φώναξε “see you next year in Amsterdam” και δεν πέτυχε ούτε το Amsterdam αλλά ΟΥΤΕ και το next year, μιλάμε πέφτει ΤΕΡΜΑ έξω στις προβλέψεις της!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *