Εσθονία: Με την Arhanna Sandra Arbma στη Νίκαια!

Είναι επίσημο! Η Εσθονία θα κάνει φέτος το ντεμπούτο της στη Junior Eurovision στη Νίκαια της Γαλλίας. Η Εσθονία είναι η τελευταία χώρα της Βαλτικής που θα κάνει το ντεμπούτο της στον διαγωνισμό, αλλά η μόνη που θα εκπροσωπηθεί φέτος.

Ο ERR, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Εσθονίας, ανακοίνωσε επίσης το όνομα του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην παρθενική της εμφάνιση στον διαγωνισμό. Η Arhanna Sandra Arbma, λοιπόν, θα έχει την τιμή να είναι η πρώτη Εσθονή εκπρόσωπος στη Junior Eurovision.

Η Arhanna Sandra Arbma γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Räpina και κάνει μαθήματα τραγουδιού και μουσικής από τα 5 της έτη. Έχει συμμετάσχει, επίσης, σε πολλούς διαγωνισμούς, μεταξύ αυτών και στο “Tähtede lava“, που διοργανώνεται από το ERR, στον οποίο και κέρδισε πέρυσι.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι βάσει των κανονισμών, τουλάχιστον το 60% του θα είναι γραμμένο στα Εσθονικά.

Μπορείτε να απολαύσετε το cover της Arhanna στο “Bridges“, το τραγούδι που εκπροσώπησε τη χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision φέτος και κατέκτησε την 8η θέση.

Η Junior Eurovision 2023 θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου στη Νίκαια της Γαλλίας μετά τη νίκη του Lissandro πέρυσι στο Γιερεβάν. 16 χώρες θα λάβουν μέρος με το σλόγκαν του διαγωνισμού να είναι “Heroes” (Ήρωες).

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα της Junior Eurovision!

Πηγή: ERR-ETV
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *