Ισπανία: Η Sandra Valero θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στην Junior Eurovision 2023!

H Sandra Valero θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στην Junior Eurovision 2023, που θα λάβει χώρα στην Νίκαια της Γαλλίας στις 26 Νοεμβρίου!

Η Ισπανία επέλεξε την εκπρόσωπό της εσωτερικά για άλλη μια φορά, ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά. Η Sandra είναι από την Βαλένθια και ξεκίνησε να τραγουδάει από την ηλικία των τεσσάρων, ενώ τώρα, στα έντεκα είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο. Είναι μια νεαρή κοπέλα με μεγάλο ταλέντο, που την οδήγησε και στην συμμετοχή της σε πολλούς τηλεοπτικούς διαγωνισμούς.

Η Sandra θα δείξει όλο της το ταλέντο στην σκηνή της Junior Eurovision στην Νίκαια στις 26 Νοεμβρίου. Αυτή τη στιγμή το RTVE ασχολείται με την επιλογή του πιο κατάλληλου τραγουδιού για αυτήν. Μέσα στον Σεπτέμβριο, πρόκειται να γυριστεί και το video clip του τραγουδιού της, το οποίο το RTVE πρέπει να παραδόσει μέχρι την 16η Οκτωβρίου.

Ο περσινός εκπρόσωπος της Ισπανίας ήταν ο εντυπωσιακός Carlos Higes με το τραγούδι “Señorita” και τερμάτησε στην έκτη θέση, τερματίζοντας όμως δεύτερος στην διαδικτυακή ψηφοφορία:

Πηγή: rtve.es


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισπανίας στην Junior Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *