Ελλάδα: Η Έλενα Παπαρίζου δηλώνει ότι θέλει να συμμετάσχει σε εθνικό τελικό!

Με αφορμή την προγραμματισμένη συναυλία της στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο.

Από την αποκαλυπτική τους συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και το θέμα της Eurovision. Στην ερώτηση για πιθανή επιστροφή της μοναδικής Number One, Έλενας Παπαρίζου, η ίδια απάντησε:

“Με το κατάλληλο τραγούδι θα ξανά πήγαινα! Είναι μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία!”

Στη συνέχεια η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε:

“Θα μου άρεσε και η ιδέα του συναγωνισμού, δηλαδή να είμαστε διάφοροι καλλιτέχνες και ο κόσμος να ψηφίσει για να διαλέξει ποιο τραγούδι θέλει να πάει! Αυτό δείχνει και την διάθεση του λαού! Τότε, ο Έλληνας ένιωθε Number One, με τους Ολυμπιακούς αγώνες και το Euro 2004 και ίσως γι’αυτό το ψήφισε! Έτσι τουλάχιστον το σκέφτομαι εγώ!

Η Έλενα Παπαρίζου δηλώνει λοιπόν για μία ακόμη φορά πρόθυμη να επιστρέψει στον διαγωνισμό μετά την νίκη της το 2005, είτε με την Ελλάδα είτε την Κύπρο ή ακόμη και την ιδιαίτερη πατρίδα της την Σουηδία.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε την Έλενα Παπαρίζου να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2024; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Παρόλο που αδιαμφισβήτητα η Ελένη Φουρέιρα έχει τη δυνατότητα να φέρει μια νίκη οποιασδήποτε χώρα και αν εκπροσωπήσει θεωρώ ότι η Παπαρίζου μπορεί να κάνει αυτό που έκανε και η Λορίν… ειδικά με τη Σουηδία διοργανώτρια θα μπορούσε να “σπρώχνει” πολύ…

    Απάντηση
  2. Kostas
    Kostas says:

    Θέλει η θεαρα να συμμετάσχει σε εθνικό τελικό και η ΕΡΤ ακόμη ;;; Άντε να δούμε αν θα αλλάξουν μυαλά εκει… εθνικός τελικός οπωσδήποτε ή έστω ανάθεση σε μεγάλο όνομα αλλά πάλι ελληνικος τελικός για επιλογή του τραγουδιού μεταξύ 3,4!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *