Εσθονία: Οι αιτήσεις για το Eesti Laul θα ανοίξουν μέσα στον Σεπτέμβριο!

Πριν από λίγες ώρες, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος, του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Εσθονίας, του ERR.  Μεταξύ άλλων οι υπεύθυνοι αναφέρθηκαν και στο Eesti Laul, τον εθνικό τελικό με τον οποίο, όπως ήδη γνωρίζουμε, θα θα επιλέξουν εκπρόσωπο και τραγούδι, για άλλη μια χρονιά.

Η Karmel Killandi, αρχισυντάκτης ψυχαγωγικών προγραμμάτων του ERR, αποκάλυψε πως οι αιτήσεις για το Eesti Laul 2024, θα γίνονται δεκτές, από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τα μέσα Οκτωβρίου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την καταληκτική ημερομηνία.

Όπως ήδη γνωρίζουμε ο Τomi Rahula, δεν θα συνεχίσει να είναι ο παραγωγός του Eesti Laul, παρ’ όλα αυτά, η Karmel Killandi, ερωτούμενη, ποος θα είναι ο επόμενος παραγωγός, απέφυγε να απαντήσει και άφησε τον παρουσιαστή της εκδήλωσης να πει πως θα είναι μια έκπληξη.

Γνωρίζουμε ήδη πως το φετινό Eesti Laul, θα πραγματοποιηθεί με πολλές αλλαγές. Όλοι λοιπόν περιμένουμε να δούμε τον ανανεωμένο εθνικό τελικό της χώρας!

H περσινή νικήτρια του Eesti Laul και εκπρόσωπος της Εσθονίας στην Eurovision 2023, ήταν η Alika με το τραγούδι της “Bridges” και έφερε την χώρα της στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα:

https://www.youtube.com/watch?v=HsbC-OYMA3s

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *