Ηνωμένο Βασίλειο: Η Rina Sawayama ήταν σε επικοινωνία με το BBC για την Eurovision 2023!

Η Rina Sawayama ήταν έτοιμη να δεχτεί την πρόσκληση και να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023.

Καλεσμένη στο podcast, The Euro Trip, o Nick Levine ισχυρίζεται πως η Rina Sawayama του είπε κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης πως της είχε γίνει πρόταση να κυματίσει η ίδια την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου, τον περασμένο Μάιο.

Όπως φαίνεται, σκέφτηκε αρκετά την πρόταση να εμφανιστεί στην Eurovision, και ήταν σε θέση να δεχτεί την πρόταση, ωστόσο όταν απάντησε στην Βρετανική αποστολή, δεν έλαβε κάποια απάντηση.

Μπορείτε να ακούσετε το podcast, παρακάτω:

Η Rina Sawayama ήταν μια από τις συζητημένες τραγουδίστριες για την εκπροσώπηση της χώρας και πολλοί θεωρούσαν πως θα είναι αυτή μέχρι και την στιγμή της ανακοίνωσης του BBC. Η τραγουδίστρια απαντούσε και σε πολλούς fans στα social media, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα, σχετικα με την εκπροσώπησή της.

@rinasawayamaofficial #duet with @Vanya #eurovision ♬ Frankenstein – Rina Sawayama

Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, τότε φαίνεται πως το BBC και ο συνεργατης τους, TaP Music, έκαναν μια σοβαρή προσπάθεια να έχουν ένα μεγάλο όνομα για τον Διαγωνισμό. Ακόμη, αν μια καλλιτέχνης όπως η Rina Sawayama, ενδιαφερόταν να συμμετέχει, φαίνεται πως στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν υπάρχει πλεον η φήμη των προηγούμενων ετών, πως η Eurovision είναι ρίσκο για τα μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Τελικά, η εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν η Mae Muller με το τραγούδι “I Wrote a Song”, που τερμάτησε στην 25η θέση του Μεγάλου Τελικού:

Πηγή: The Eurotrip Podcast

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *