Ελένη Φουρέιρα: “Νιώθω περήφανη που εκπροσώπησα την Κύπρο και τώρα μας φοβούνται”!

Απόψε, η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε στη Λάρνακα της Κύπρου για να δώσει μια από τις τελευταίες συναυλίες του “Reborn Tour” της. Στην κατάμεστη παραλία των Φοινικούντων και ακριβώς πριν ερμηνεύσει το μεγάλο της χιτ “Fuego”, άδραξε την ευκαιρία να εκφράσει τα συναισθήματα και την ευγνωμοσύνη της απέναντι στο νησί της Κύπρου για τη στήριξη που τόσο πολύ έχει δεχθεί. Εμφανώς συγκινημένη αναφέρει:

Πολύ υπερήφανη, που εκπροσώπησα την Κύπρο μας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και χαίρομαι που σας έβγαλα ασπροπρόσωπους. Χαίρομαι που μάθανε ποιοι είμαστε και τώρα μας φοβούνται! Έτσι;

Η Ελένη Φουρέιρα ανέλαβε την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision το 2018 χαρίζοντάς της την 2η θέση. Αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον, άλλαξε ριζικά τη στάση των υπευθύνων της Κύπρου για τον διαγωνισμό και κατάφερε αυτό που φάνταζε απίθανο. Μετέτρεψε την Κύπρο σε μια υπολογίσιμη δύναμη στον διαγωνισμό, η οποία και έκτοτε βρέθηκε εκτός τελικού μόνο σε μια περίπτωση.

Ταυτόχρονα, προκάλεσε αίσθηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, επανέφερε τη δυναμική των εκρηκτικών χορευτικών εμφανίσεων, η οποία είχε εν μέρει παρηκμάσει, ενώ εκτόξευσε και την προσωπική της καριέρα. Πρόκειται για το απόλυτο success story μιας συμμετοχής, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση.

Παράλληλα, εντός ολίγων ημερών επίκειται η ανακοίνωση του εκπροσώπου της Κύπρου για τον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Ίσως η δήλωση της Ελένης Φουρέιρα “τώρα μας φοβούνται” να είναι προφητική με την Κύπρο να δείχνει τη δύναμή της για ακόμα μια φορά στο Μάλμε. Δε θα αργήσουμε λοιπόν να μάθουμε, για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun!

Πηγή: OGAE Cyprus
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vasiils
    Vasiils says:

    Μακάρι η ΕΡΤ να αλλάξει μυαλά και να της κάνει απευθείας ανάθεση για το 2025. Υπάρχει άπλετος χρόνος ώστε να βρούν το κατάλληλο τραγούδι και να το πάρουμε ξανά μετά από 20 χρόνια. Ελπίζω να θέλει και η ίδια βέβαια..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *