Κύπρος: Ο Andrew Lamprou εύχεται στην Silia Kapsis!

Λίγα μόλις λεπτά πέρασαν από την επίσημη ανακοίνωση πως η Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον ερχόμενο διαγωνισμού τραγουδιού και ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκεται και αυτό του Andrew Lamprou!

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στον περσινό διαγωνισμό που τερμάτισε στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις τρεις βαθμούς μακριά από τη μεγάλη δεκάδα, ευχήθηκε με τη σειρά του “Καλή επιτυχία” στην Silia κάτω από το βίντεο που ανέβηκε από τον επίσημη σελίδα της Eurovision.

Οι δύο Κύπριοι ομογενείς καλλιτέχνες, κάτοικοι της Αυστραλίας, ήδη φαίνεται να δείχνουν τη στήριξη ανά μεταξύ τους και η Silia παίρνει τη σκυτάλη για ένα ακόμα υψηλότερο αποτέλεσμα!

Ποια είναι η Silia Kapsis;

H Silia Kapsis είναι ήδη γνωστή στους αναγνώστες του Eurovisionfun, αφού ήταν και μία από τις προτάσεις μας αυτό το καλοκαίρι για την ελληνική εκπροσώπηση στον επόμενο διαγωνισμό. Μάλιστα ήταν η νικήτρια του poll μας, με ποσοστό μεγαλύτερου του 36%!

Με ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας της, θα είναι μόλις 17 τον Μάιο στο Μάλμε, η Silia Kapsis είναι ιδιαιτέρως γνωστή στην Αυστραλία όπου και διαμένει, αφού έχει την δική της εκπομπή στην τηλεόραση, στο Nickelodeon Australia!

Τραγουδάει και χορεύει εκπληκτικά, ενώ όπως είχε αποκαλύψει στο Eurovisionfun το μεγάλο της παιδικό όνειρο ήταν να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision.

Δείτε το μήνυμα της Silia για τους Κύπριους και Έλληνες fans του διαγωνισμού!

Μην χάσετε το live μας στις 22.00 στο YouTube όπου θα συζητήσουμε διεξοδικά για την Silia Kapsis και την φετινή κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *