Ελλάδα: Με την Silia Kapsis στην Eurovision 2024;

Η επόμενη πρόταση μας είναι ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο, που ζει και κάνει καριέρα στην Αυστραλία!

Ο λόγος φυσικά για την Silia Kapsis, μια Ελληνίδα του εξωτερικού που μπορεί να “ξελασπώσει” την Ελλάδα στο διαγωνισμό, όπως ακριβώς έπραξε η Έλενα Παπαρίζου με τους Antique, αλλά και η Stefania μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SILIA (@silia_kapsis)

Η Silia μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό, έχει κάνει όμως τα πρώτα της μουσικά βήματα στην Αυστραλία.

Είναι ελληνικής καταγωγής, μόλις 17 ετών, ενώ εκτός από το τραγούδι, ασχολείται με το χορό, αλλά και την παρουσίαση. Μάλιστα, είναι παρουσιάστρια στο Nickelodeon Australia.

Άρχισε να εμφανίζεται σε σκηνές από την ηλικία των τριών χρόνων και έκανε περιοδείες με την Australian Youth Performing Arts Company όταν ήταν 11 ετών.

Ακόμη, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες, όπως οι Brent Rivera, Allison Holker και Stephen Boss.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SILIA (@silia_kapsis)

Το 2021 συμμετείχε στις ταινίες Pearly Gates και Welcome to Our Lockdown. Το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο “Who Am I”, ενώ ακολούθησαν και άλλα.

Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας. Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ η ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SILIA (@silia_kapsis)

Αυτό το διάστημα πραγματοποιεί με την οικογένεια της τις διακοπές της στην Ελλάδα. Η καταγωγή της είναι από την Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο με καμάρι δημοσίευσε και στα κοινωνικά της δίκτυα. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν πως βρέθηκε και στο studio με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, για να ηχογραφήσουν ένα τραγούδι, με άγνωστο προορισμό μέχρι στιγμής!

Η φρεσκάδα της, η δυνατή φωνή της, αλλά και οι ισχυρές χορευτικές δυνατότητες της, θα μπορούσαν να είναι μία επάξια επιλογή για την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Φυσικά, θα μπορούσε να εκπροσωπήσει είτε την Κύπρο, αφού ο πατέρας της είναι κυπριακής καταγωγής, αλλά είτε την Αυστραλία, αφού είναι ανήλικη και διαμένει μόνιμα εκεί.

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Silia Kapsis; Θα θέλατε να την δείτε στην σκηνή της Eurovision 2024 με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

19 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Thomas
    Thomas says:

    Μακράν η καλύτερη πρόταση σας μέχρι τώρα παιδιά. Μπράβο!!! Ελπίζω να καταθέσει τραγούδι για την διεκδίκηση της ελληνικής συμμετοχής και να έχει κάποιο ωραίο τραγούδι φυσικά. Θα την ήθελα με ένα pop dance κομμάτι. Καιρός να στείλει η Ελλάδα κάτι τέτοιο!

    Απάντηση
    • Gus
      Gus says:

      Έχετε κολλήσει με το liar. Διέρρευσε το κομμάτι εστω αυτό το μέρος που διέρρευσε. Άρα αν κατατεθεί θα αποκλειστεί …τι δεν καταλαβαίνετε μερικοί και φαντάζεστε το liar…

      Απάντηση
      • Vasilis
        Vasilis says:

        Λάθος…Ο κ..Δημήτρης Κοντόπουλος έκανε εκ νέου εγγραφή του Liar και προφανώς θα έγιναν αλλαγές όπως και στο ρεφρέν που διέρρευσε το οποίο είναι 28,29 δεύτερο λεπτά. Πολύ εύκολα λοιπόν μπορεί να κατατεθεί ξανά.
        Επίσης δεν θα είναι κανένα τραγουδάκι καθώς πρίν την Μελίσσα το έδωσαν σε μια Ρωσίδα Σταρ αλλά η Ρωσία δεν συμμετείχε λόγο πολέμου. Ελπίζω να σπάσει η κατάρα αυτού του τραγουδιού.

        Απάντηση
      • ...
        ... says:

        Εδω έχουν διαρρεύσει ολόκληρα τραγούδια με καλύτερη ποιότητα ήχου από αυτη του liar και η ebu εν τέλη τα επέτρεψε να διαγωνιστούν και δεν θα επιτρεψουν επειδή διέρρευσε ενα αποσπασμα, ποιότητας ήχου που οριακά καταλαβαίναμε τι έλεγε. Λιγο να αλλαξουν τον ρυθμο λιγο να αλλαξουν τους στίχους και μια χαρα μπορεί να διαγωνιστεί. Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις;;;!!!

        Απάντηση
        • Eurofan
          Eurofan says:

          Το Arcade είχε βγει σίγουρα το ίδιο και το 1944 της Jamala. Μόνο από νικητές σ λέω, να πάρεις μια γεύση. Ακόμη κ πέρσι ένας Ιταλός στο sanremo διαγωνίστηκε λόγω έγκρισης της ebu παρόλο π το είχε τραγουδήσει ολόκληρο σ συναυλία του

          Απάντηση
  2. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Not bad at all αλλά διαφωνώ κάθετα με τα παραπάνω σχόλια ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση μέχρι φέτος (πόσο μάλλον η μόνη), εάν πάει θα είναι μια απλή τυπική eurovision-ική πρόταση. Όχι ότι θα είναι απαραίτητα κακό αλλά ότι δεν δικαιολογεί το να λέμε ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση μέχρι τώρα, διότι imo εντάξει ως πρόταση, αλλά η ΠΙΟ ενδιαφέρουσα με τίποτα.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν την ήξερα, όπως οι περισσότεροι, αλλά αυτό που είδα και άκουσα με κέρδισε. Για την ακρίβεια μου έβγαλε τα ίδια vibes-“θα μας απασχολήσει η κοπέλα”-με Στεφανία, Αμάντα και Μελίσα (την πραγματική εκπρόσωπο μας το ’23).
    Νέα, φρέσκια, δυναμική και με ένα σύγχρονο ποπ κομμάτι, δυναμικό μπορεί να φέρει στην χώρα μας μια πολύ καλή θέση. Εκτός από τον Κοντόπουλο ακολουθεί και τον Η. Κοκοτο…
    Θα την ήθελα σε εθνικό τελικό, αν επιλεγεί εν τέλει αυτός ο τρόπος.
    ΥΓ: σαφώς και δε θα πάρει το liar της Μελίσα, έχει διαρρεύσει και δεν μπορεί να διαγωνιστει.

    Απάντηση
  4. Vasilis
    Vasilis says:

    Ε ναι!! Επιτέλους η πρώτη πρόταση με ενδιαφέρον. Αυτή μάλιστα!! Άκουσα για αυτήν πριν λίγες μέρες και την έψαξα στο Instagram. Όχι ότι εμείς δεν έχουμε καλούς τραγουδιστές αλλά εκεί στο εξωτερικό βρίσκεις διαμάντια. Τρανή απόδειξη Στεφανία και Αμάντα, όπως και η Μελίσσα μας
    πιστεύω θα πήγαινε καλά αν την άφηναν να πάει. Μακάρι το ανανεωμένο Liar να προορίζεται για εκείνη και να το δούμε σε εθνικό τελικό να διαγωνίζεται.
    Το καλύτερο πάντως και επιμένω σε αυτό θα ήταν μια ανάθεση στη Φουρέιρα αλλά………
    Προς το παρόν ψηφίζω Silia για Ελλάδα 2024!!

    Απάντηση
  5. Tina
    Tina says:

    Από τις προτάσεις που έχετε κάνει έως τώρα ο good job nicky ,η Τάνια μπρεαζου και η kapsis θα μπορούσαν με τα αντίστοιχα τραγούδια να φέρουν μια καλή θέση για την χώρα μας

    Απάντηση
  6. Mary
    Mary says:

    Όχι!!!
    Αυτό που λέει το λέει αποκλειστικά για την ίδια και δεν έχει καθόλου παρουσίαση.
    Πρέπει να πείσει ώστε να την ακούσουν αλλά δεν το κάνει απλά κλείνεις και φεύγεις οπότε στην ευροβιζιον απλά θα την προσπεράσουν για τον επόμενο.

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] γνωστή στους αναγνώστες του Eurovisionfun, αφού ήταν και μία από τις προτάσεις μας αυτό το καλοκαίρι για την ελληνική εκπροσώπηση στον επόμενο […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *