Λετονία: Ξεκινά την αναζήτηση της συμμετοχής της για το Μάλμε!

Άλλη μία χώρα επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στην Eurovision 2024, δίνοντας στην δημοσιότητα και λεπτομέρειες για τον τρόπο επιλογής της. Για μία ακόμη χρονιά η Λετονία θα επιλέξει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό μέσα από το Supernova.

Από αύριο και μέχρι την 1η Δεκεμβρίου έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν την συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στη δημόσια τηλεόραση της χώρας. Τον Ιανουάριο θα ανακοινωθούν οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στην ημιτελική φάση του Supernova. Ο τελικός πρόκειται να πραγματοποιηθεί παραδοσιακά μέσα στο Φεβρουάριο. Τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή θα αναδείξουν το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η βαλτική χώρα στο Μάλμε.

Αυτή θα είναι η 24η συμμετοχή της Λετονίας στην Eurovision, που έχει κερδίσει ήδη μία φορά το διαγωνισμό το 2002 με τη Marie N και το I Wanna. Η Λετονία αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά, τα τελευταία χρόνια παλεύει να προκριθεί στον τελικό. Η τελευταία φορά που συναντήσαμε την Λετονία στον τελικό ήταν το 2016, έκτοτε ποτέ δεν κατόρθωσε να περάσει τον σκόπελο του ημιτελικού.

Θα καταφέρει το 2024 να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί και να βρεθεί στον τελικό;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: LTV
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *