Διαγωνισμός Τραγουδιού OGAE 2023: Κομμάτια και σειρά εμφάνισης

Η λίστα με τις συμμετοχές του Διαγωνισμού Τραγουδιού OGAE 2023 αποκαλύφθηκε επίσημα σήμερα. Συνολικά, 31 τραγούδια θα πάρουν μέρος στη φετινή διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί από το OGAE Australia για τρίτη φορά.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού OGAE διοργανώνεται από το 1986 και θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους διαγωνισμούς που σχετίζονται με την Eurovision. Κάθε χρόνο, τα clubs του OGAE μπορούν να υποβάλουν τραγούδια που δεν έχουν παρουσιαστεί στο επίσημο ESC, JESC ή στους εθνικούς τελικούς. Η περίοδος ψηφοφορίας άρχισε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 21 Οκτωβρίου, ενώ ο επίσημος νικητής θα ανακοινωθεί στις 25 Νοεμβρίου.

Μετά τη νίκη της Αυστραλίας στον διαγωνισμό του 2021 με το τραγούδι “Fly Away” από τη Tones and I, η Αυστραλία αναμενόταν να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού OGAE το 2022, αλλά λόγω της τρέχουσα κατάστασης με την Ουκρανία και τη Ρωσία, ο διαγωνισμός ακυρώθηκε. Για αυτόν τον λόγο, η Αυστραλία επιλέχθηκε να τον φιλοξενήσει φέτος.

 

Ακολουθεί η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών, με τα αντίστοιχα links.

 

 

Για περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους κανονισμού και των μικρών αποσπασμάτων από τα διαγωνιζόμενα τραγούδια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του OGAE Αυστραλίας.

 

Πηγή: eurovoix

 


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

 

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *