Eurovision 2024: Η ομάδα παραγωγής συμπληρώθηκε με τον Christer Björkman και τον Per Blankens!

Η ομάδα παραγωγής για την Eurovision 2024 συμπληρώθηκε σήμερα από την δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας με δύο καταξιωμένα στελέχη. Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους Christer Bjorkman, αλλά και τον πολύ έμπειρο Per Blankens.

Ο Christer Bjorkman έχει μακρά πορεία στο Melodifestivalen και στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ενώ ο Per Blankens έχει δουλέψει σε πολλά μεγάλα μουσικά σόου, όπως το Melodifestivalen , το Idol , το American Idol και τον διαγωνισμό τραγουδιού  The Next for China’s Dragon TV στη Σαγκάη.

«Οι αξίες της Eurovision είναι πιο σημαντικές από ποτέ, όπου η διαφορετικότητα και η κοινότητα είναι το θεμέλιο. Ως εκ τούτου, είμαι εξαιρετικά περήφανος που είμαι για άλλη μια φορά ένας από τους παραγωγούς αυτής της εκδήλωσης – ήταν αδύνατο να πω όχι» – είπε ο Christer .

Ο Per πρόσθεσε: «Θυμάμαι τα χρόνια μου στο Melodifestivalen ως φανταστικά, αλλά το να μπορέσω να συμμετάσχω στο μεγάλο πάρτι του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision με αυτόν τον τρόπο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το να μπορείς να συνεργαστείς τόσο στενά με την τηλεοπτική ελίτ της Eurovision θα είναι μια απίστευτη περιπέτεια!».

Νωρίτερα φέτος, το SVT παρουσίασε την εκτελεστική ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Πρόκειται για τους Ebba Adielsson, Christel Tholse Willers, Tobias Åberg και Johan Bernhagen. Άλλα ονόματα που προστέθηκαν στην παραγωγή είναι οι David Wessén – Επικεφαλής του τμήματος παραγωγής, Mats Lindgren – Επικεφαλής Νομικού Τμήματος. Madeleine Sinding-Larsen – Υπεύθυνη ΜΜΕ. και Linnea Lopez – Executive Assistant.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαίου 2024!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *