Σουηδία: Οι υποβολές για το Melodifestivalen 2024 έκλεισαν!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερό μας άρθρο, σήμερα 15/9 ήταν η τελευταία μέρα υποβολής συμμετοχών για το Melodifestivalen 2024. Το SVT ενημέρωσε όλους τους συνθέτες που επιθυμούσαν να υποβάλλουν την πρόταση τους για το διαγωνισμο του 2024, για τη λήξη της προθεσμίας υποβολής. Από τις προτάσεις που υποβλήθηκαν, θα επιλεγούν μόνο οι 15 μέσω μιας επαγγελματικής κριτικής επιτροπής, ενώ άλλες 15 θα προσεγγίσει το SVT και θα περάσουν στους ημιτελικούς με απευθείας πρόσκληση. 

Πέρυσι, στον μεγάλο σουηδικό διαγωνισμό υποβλήθηκαν 2824 αιτήσεις. Η τελική λίστα με τους συμμετέχοντες θα δημοσιευτεί κάπου στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, ενώ οι ημερομηνίες των σόου του 2024 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.  

Φαίνεται πως η μεγάλη επιτυχία της Loreen στο φετινό διαγωνισμό που έφερε την έβδομη νίκη της Σουηδίας, ώθησε πολλούς καλλιτέχνες στο να δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο Melodifestivalen με απώτερο στόχο την εκπροσώπηση της χώρας στον εντός έδρας 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μία από τις υποβολές θα καταφέρει να επιλεχθεί και να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στο διαγωνισμό της Eurovision την ερχόμενη χρονιά.

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Malmö  της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024, μετά τη δεύτερη νίκη της  Loreen  στο Λίβερπουλ, με το τραγούδι Tattoo: 

https://www.youtube.com/watch?v=BE2Fj0W4jP4

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο εθνικό τελικό της Σουηδίας! 

Πηγή: Melodifestivalen/SVT 

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision: 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *