Anders Wistbacka Project Manager Melodifestivalen

Σουηδία: Σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στοχεύει η χώρα, σύμφωνα με τον project manager Anders Wistbacka!

Σήμερα το πρωί, το SVT αποκάλυψε την Carina Berg ως οικοδεσπότη των σόου του φετινού Melodifestivalen, σε συνέντευξη τύπου στα κεντρικά του Σουηδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας!

Την παρουσιάστρια προλόγισε ο project manager του διαγωνισμού Anders Wistbacka. Λίγο πριν την ανακοίνωσή της έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση:

“Για πρώτη φορά για τη Σουηδία, θέλουμε να κερδίσουμε το διαγωνισμό για δεύτερη συνεχόμενη φορά!”

Αυτό προφανώς δημιουργεί υψηλές προσδοκίες στους φάν σχετικά με την επιλογή των τριάντα τραγουδιών που θα κληθούν να διαγωνιστούν στα φετινά προκριματικά, με την ελπίδα να εκπροσωπήσουν τη χώρα στο διαγωνισμό της Eurovision φέτος το Μάιο στο Malmö της Σουηδίας.

Στη συνέχεια σχολίασε την επιλογή της Carina ως παρουσιάστριας του φετινού Melodifestivalen:

“Για το φετινό Melodifestivalen, θέλαμε έναν παρουσιαστή με κεφαλαίο Π. Θέλαμε έναν επαγγελματία, έμπειρο και αγαπητό από τους θεατές. Κάποιος που μπορεί να ηγηθεί των σόου με ζεστό, λαμπερό και χιουμοριστικό τόνο. Προσεγγίσαμε την Carina Berg και είπε ναι! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος και ξέρω ότι κάναμε σωστή επιλογή!

Πιστεύετε ότι η Σουηδία μπορεί να κερδίσει το διαγωνισμό δύο φορές συνεχόμενα και να ξεπεράσει την Ιρλανδία σε νίκες; Πείτε μας στα σχόλια!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision: 

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *