Ελλάδα: Ο Κώστας Καράλης αποκαλύπτει λεπτομέρειες του τραγουδιού του για την Μαρίνα Σάττι!

Η ανεύρεση του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στο Μάλμε, έχει ήδη ξεκινήσει.

Όπως σας ενημερώσαμε σε χθεσινό μας άρθρο, ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδοποιούς της χώρας μας δήλωσε πως έχει τραγούδι που θα μας φέρει στο τοπ3, αν όχι στην νίκη!

Ο περί ου ο λόγος είναι ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής, Κώστας Καράλης, αδερφός της Ελπίδας που μας εκπροσώπησε στην Eurovision 1979 με τον Σωκράτη.

Ο πετυχημένος δημιουργός, αποκάλυψε πως έχει έτοιμο ένα τραγούδι που μπορεί να φέρει την Ελλάδα στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε σημερινές του δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του AlphaSuper Κατερίνα, και στον Γιάννη Πουλόπουλο, ο σπουδαίος Κώστας Καράλης, αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγούδι που θέλει να δώσει στη Μαρίνα Σάττι, με σκοπό ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα, στη σκηνή της Eurovision.

Ενθουσιάστηκα με την επιλογή της Μαρίνας Σάττι. Έχω τραγούδι που είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κατακτήσει τις τρεις πρώτες θέσεις. Ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω αυτή τη δήλωση. Το τραγούδι είναι σε ελληνικό στίχο. Η μουσική και οι αρθρώσεις του στίχου είναι τέτοιες που θα ακούνε και θα το νιώθουν όλοι δικό τους. Θέλω πολύ να την συναντήσω. Είναι πολύ ταλαντούχα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος.

Μπορείτε να δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Ο Κώστας Καράλης έχει συνεργασθεί κυριολεκτικά με όλη την ζωντανή μουσική ιστορία αυτού του τρόπου, ενώ υπογράφει κυριολεκτικά αξέχαστα τραγούδια όπως το Σπασμένο Καράβι, της Καληνύχτας τα Φιλιά, Είναι να Απορείς, Άννα κ.α.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *