Ελλάδα: “Η Μαρίνα Σάττι είναι παθιασμένη σε αυτό που κάνει”, αναφέρει ο σκηνοθέτης του video clip

Στα ανανεωμένα social της Eurovision ERT, μέσω των οποίων φέτος βλέπουμε πολλές άγνωστες λεπτομέρειες από το ταξίδι της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision 2024, φιλοξενείται μία συνέντευξη του Zac Dov Wiesel– του σκηνοθέτη του video clip της ελληνικής συμμετοχής για τον διαγωνισμό.

Όπως διαβάσετε αποκλειστικά μέσα από το Eurovisionfun ο Zac Dov Wiesel είναι ο σκηνοθέτης που επέλεξε η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της, για να αναλάβει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο, της οπτικοποίησης της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2024.

Ο Zac που είναι ένας νέος, αλλά ταλαντούχος σκηνοθέτης με έδρα του την Νέα Υόρκη, αλλά με αυστραλιανή καταγωγή, μιλά με τα θερμότερα λόγια για την Μαρίνα Σάττι και τα γυρίσματα του video clip που ολοκληρώθηκαν χθες, Τρίτη 13/2, στην Αθήνα.

Αναφέρεται στο πάθος της Μαρίνας Σάττι σε όλα όσα κάνει, στο πόσο καλά γνωρίζει αυτό που θέλει να κάνει, αλλά και για το γεγονός πως έχει ισχυρή άποψη σε ό,τι την αφορά.  Μπορείτε να δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παρακάτω:

Η δουλειά του Zac Dov Wiesel έχει παρουσιαστεί στα MTV, Paper Magazine, ABC1, BoooooooomTV, Fault & Happy mag. Πρόσφατα ήταν ο νικητής του του Βραβείου Κοινού στο Εθνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Ταλαντούχους Νέους για το «Pulpit» του Rodney Chrome.

Θυμίζουμε πως τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο φακός εστίασε και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το video clip της ελληνικής συμμετοχής θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 7 Μαρτίου, μέσα από μία ειδική εκπομπή της ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *