Ελλάδα: Ποιος θρυλικός τραγουδοποιός δηλώνει πως έχει “τραγούδι νίκης” για την Μ. Σάττι;

Η απρόσμενη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2024 από την Μαρίνα Σάττι, σκόρπισε ενθουσιασμό και αισιοδοξία όχι μόνο στους eurofans, αλλά θα λέγαμε σε όλο το πανελλήνιο, αφού η είδηση έγινε viral παντού! Το επόμενο φυσικά βήμα προς την επιτυχία, είναι η ανεύρεση του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα στο Μάλμε. Ήδη, πολλοί δημιουργοί από Ελλάδα και εξωτερικό ετοιμάζονται να στείλουν τις προτάσεις τους στην ΕΡΤ, με έναν όμως από τους πιο γνωστούς τραγουδοποιούς της χώρας μας να δηλώνει πως έχει τραγούδι που θα μας φέρει στο τοπ3, αν όχι στην νίκη!

Ο περί ου ο λόγος είναι ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής, Κώστας Καράλης, αδερφός της Ελπίδας που μας εκπροσώπησε στην Eurovision 1979 με τον Σωκράτη. Ο πετυχημένος δημιουργός, αφού εξαίρει την ΕΡΤ για την επιλογή τους, αποκαλύπτει πως έχει έτοιμο ένα τραγούδι που μπορεί να φέρει την Ελλάδα στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

“ΜΕΓΑΛΗ αυτή η ΑΠΟΦΑΣΗ της ΕΡΤ για μένα!!!  Άκουγα κι έβλεπα αυτό το ταλαντούχο πλάσμα κι έλεγα…: Θα καταλάβουν άραγε οι ασχολούμενοι με τη EUROVISON  ότι.., η Marina Satti, με το ΣΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ και τον κατάλληλο οπτικοακουστικό χειρισμό ΜΠΟΡΕΙ να μας φέρει και ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ?!?!? Εεε λοιπόν.., !!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!!!! Είναι γνωστό ότι πάντα ήμουν φειδωλός σε Όλα, αλλά…Τώρα κραυγάζω…: “Αν δεν πάρουμε μ’ αυτό το τραγούδι μια απ’ τις τρεις πρώτες θέσεις,  εγώ με διαγράφω!!!”

Ο Κώστας Καράλης έχει συνεργασθεί κυριολεκτικά με όλη την ζωντανή μουσική ιστορία αυτού του τρόπου, ενώ υπογράφει κυριολεκτικά αξέχαστα τραγούδια όπως το Σπασμένο Καράβι, της Καληνύχτας τα Φιλιά, Είναι να Απορείς, Άννα κ.α.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί μπορούν να στέλνουν τα ολοκληρωμένα τραγούδια τους για την Μαρίνα Σάττι στο email: eurovision2024@ert.gr, μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου. Η επιλογή του τραγουδιού το οποίο και θα αποτελέσει την ελληνική συμμετοχή στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, με διαδικασία που θα ανακοινωθεί.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

 

1 reply
  1. Eurovision 2024
    Eurovision 2024 says:

    Ε ας το καταθέσει στην ΕΡΤ λοιπόν και άμα είναι τυχερό και το κοινό να το ακούσει και να κρίνει… πάντως καλό θα ήταν να μη κάνουμε βαρυγδουπες δηλώσεις από τώρα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *