Loreen: Το βίντεο κλίπ του “Is it Love” της Loreen μόλις κυκλοφόρησε! | Δείτε το βίντεο εδώ!

Λίγες μέρες αφότου η Loreen έκανε το πρώτο της βήμα, μετά την Eurovision , κυκλοφορώντας το πρώτο της  single με τίτλο “Is it Love  από το επερχόμενο άλμπουμ της, το μουσικό βίντεο του τραγουδιού μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube !

Η Loreen λέει για το “Is It Love“:

Το “Is It Love” γεννήθηκε μέσα από την αναζήτηση της αλήθειας, είναι ένα τραγούδι που περιγράφει και στοχάζεται μια αγάπη που είναι τόσο βαθιά αλλά ταυτόχρονα γεμάτη σύγχυση. Είναι η συνειδητοποίηση ότι για να δημιουργήσεις μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σου πρέπει να αποδεχτείς τη δυαδικότητα της ζωής, ότι τα μπερδέματα και η αλήθεια πάνε χέρι-χέρι και είναι εξίσου σημαντικά. Και για να βιώσεις το βάθος της αληθινής αγάπης, τόσο προς τον εαυτό όσο και προς τους άλλους, πρέπει να αποδεχτείς και να βιώσεις το βάθος του πόνου. 

Ως κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνιδα της διασποράς, οι Mαροκινές ρίζες της Loreen είναι ενσωματωμένες στον νέο κινηματογραφικό ποπ ήχο της τώρα περισσότερο από ποτέ και είναι φανερή μία ροή εναλλαγής μεταξύ πολιτισμών. Όλη αυτή η ενέργεια είναι προφανής και στο μουσικό βίντεο!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν στη Eurovision: 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *