Ολλανδία: Η τραγουδίστρια των Caro Emerald θέλει να συμμετάσχει στη Eurovision!

Η Ολλανδή τραγουδίστρια Caroline van der Leeuw δήλωσε πως θα την ενδιέφερε μία μελλοντική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision. Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως μέλλος του συγκροτήματος Caro Emerald, ενώ πλέον δραστηριοποιείται ως “The Jordan”.  Το 2009 κυκλοφόρησε το “A night like this”, το οποίο αποτελεί, μέχρι και σήμερα, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Στο πλαίσιο συνέντευξης με το NPO Radio 5 program Volgspot, ανέφερε πως θα ήθελε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, εφόσον βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι, το οποίο θα την αντιπροσωπεύει ως καλλιτέχνη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

“Δεν θέλω να γράψω ένα τραγούδι συνειδητά για τη Eurovision. Δεν πιστεύω πως λειτουργεί έτσι. Ένας καλλιτέχνης θα πρέπει να δημιουργήσει κάτι καλό που αρέσει στον ίδιο και, εφόσον είναι κατάλληλο, να το καταθέσει.”

Η Van der Leeuw έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Wouter Hardy, ο οποίος έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό τρείς φορές, με μεγάλη επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα, έχει υπογράψει τις ακόλουθες συμμετοχές: “Arcade” (Ολλανδία 2019), “Tout l’univers” (Ελβετία 2021) και “Bridges” (Εσθονία 2023). Στο πλαίσιο αυτό, η τραγουδίστρια ερωτήθηκε έαν θα την ενδιέφερε μία συμμετοχή στη Eurovision σε συνεργασία με τον Hardy. Η ίδια, ωστόσο, δεν θεωρεί πως κάτι τέτοιο είναι πιθανό, τουλάχιστον όχι στο επόμενο χρονικό διάστημα.

“Μου έχει περάσει από το μυαλό, ωστόσο δεν έχουμε μιλήσει για αυτό και ο Wouter δεν έχει καθόλου χρόνο”.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για την εσωτερική επιλογή της Ολλανδίας έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων. Θυμίζουμε πως ανάμεσα στα πιθανολογούμενα ονόματα για τη διεκδίκηση της ολλανδικής εκπροσώπησης είναι οι Douwe Bob, Tim Douwsma, Numidia, Joost &Donnie αλλά και η δική μας Stefania.

Πέρσι την Ολλανδία εκπροσώπησαν οι Mia Nicolai και Dion Cooper με το τραγούδι “Burning Daylight”. Η συμμετοχή τερμάτισε στη 13η θέση του ημιτελικού και αποτέλεσε τον πρώτο αποκλεισμό της χώρας από το 2015.


Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: AD 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *