douwe bob

Ολλανδία: Ο Douwe Bob κατέθεσε δύο συμμετοχές για τη Eurovision 2024!

Η Ολλανδία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της για το 2024 και επιπλέον ξεκίνησε τη διαδικασία επιλογής της επόμενης συμμετοχής της. Η επιλογή θα είναι, ως συνήθως, εσωτερική. Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες κλήθηκαν για πρώτη φορά να υποβάλουν τις συμμετοχές τους τον Ιούλιο με το παράθυρο υποβολής να κλείνει πριν από λίγες ημέρες. Περισσότερα από 600 τραγούδια είναι γνωστό ότι έχουν υποβληθεί, αριθμός ρεκόρ για τη χώρα, και σε μεταγενέστερο στάδιο θα αξιολογηθούν από μια κριτική επιτροπή, η οποία και θα επιλέξει την επόμενη ολλανδική συμμετοχή.

Η εμπλοκή του Douwe Bob στη διαδικασία επιλογής φημολογήθηκε για πρώτη φορά τον ΙούλιοΤώρα, επιβεβαιώνεται ότι ο πρώην Ολλανδός συμμετέχων από το 2016 είναι εις εκ των δημιουργών του τραγουδιού της Numidia που κατατέθηκε για τη Eurovision 2024. Η Numidia είναι μια 24χρονη Ολλανδο-μαροκινή καλλιτέχνης, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τη συμμετοχή της στο The Voice of Kids , όπου έφθασε μέχρι τον τελικό καθώς και στο Best Zangers, όπου συμμετείχαν μαζί με τον Douwe Bob.

Ο Douwe Bob φαίνεται πραγματικά ενθουσιασμένος με το τραγούδι που συνέγραψε, αναφέροντας ότι:

Το τραγούδι είναι στα Αγγλικά αλλά περιλαμβάνει και τη Βερβερική γλώσσα. Το τραγούδι έχει να κάνει με την επαφή και τη δυνατότητα να κοιτάζουμε πέρα από αυτό που μας διδάσκουν. Έχει αυτή τη δύναμη του να ενώνει αυτό το τραγούδι. Ανοίξτε τα μάτια σας και είμαστε όλοι ένα, αυτό είναι το κύριο μήνυμα.

Εν τω μεταξύ, αναφέρεται ότι ο Douwe Bob έχει υποβάλει και ο ίδιος μια συμμετοχή, η οποία μπορεί να σημάνει και μια πιθανή επιστροφή του στη Eurovision ως τραγουδιστής. Ωστόσο, ο Douwe Bob είπε ότι θα ήταν πρόθυμος να αποσύρει τη συμμετοχή του εάν αυτό σήμαινε ότι η Numidia θα μπορούσε να ταξιδέψει στο Μάλμε.

Ο Douwe Bob εκπροσώπησε την Ολλανδία στη Eurovision το 2016 με το τραγούδι “Slow Down“, τερματίζοντας στην 11η θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!
Πηγή: RTL
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *