Αζερμπαϊτζάν: 16 καλλιτέχνες προκρίθηκαν στη φάση των “Live Auditions”!

Το Αζερμπαϊτζάν θα επιλέξει τη συμμετοχή του για τη Eurovision 2024 με τη μέθοδο της εσωτερικής επιλογής, ως συνήθως. Η προθεσμία των υποβολών, για όσους ενδιαφέρονταν να υποβάλουν συμμετοχή, έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών  αποδείχθηκε αρκετά επιτυχημένη, καθώς το İTV ανακοίνωσε ότι συνολικά έλαβε 214 συμμετοχές.

Το İTV μας έδωσε σήμερα μερικά νέα σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας της κλειστής επιλογής που διεξάγει μέσω λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα σε όσους κατέθεσαν πρόταση, 16 καλλιτέχνες, προκρίνονται στην επόμενη φάση της επιλογής και θα συμμετάσχουν στα “Live Auditions“.

 

Μολονότι δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η διαδικασία της κλειστής επιλογής η οποία διεξάγεται, προκύπτει από τα συμφραζόμενα ότι το İTV στοχεύει στο να δοκιμάσει τις φωνητικές και ερμηνευτικές δεξιότητες των υποψηφίων μνηστήρων για τη Eurovision. Ο υποψήφιος που έχει το καλύτερο τραγούδι και μπορεί να το αποδώσει τόσο φωνητικά όσο και ερμηνευτικά, θα είναι και αυτός που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Malmö.

Το Αζερμπαϊτζάν δεν κατάφερε φέτος να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στη σύντομη ιστορία του στον Διαγωνισμό. Οι TuralTuranX με το τραγούδι τους “Tell Me More”, κατάφεραν να τερματίσουν μόλις προτελευταίοι στον Ημιτελικό τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

1 reply
  1. Τina
    Τina says:

    Αρκετές χώρες έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν τον τρόπο επιλογής του επόμενου εκπροσώπου τους η ΕΡΤ όμως από ότι καταλαβαίνω δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασια και αυτό μόνο θετικό δεν είναι άραγε θα γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *