Σουηδία: Οι Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία και οι υπόλοιπες Σκανδιναβικές χώρες προσκαλούν την Ευρώπη στο πρώτο Nordic Eurovision Party!

Αφού κέρδισαν το διαγωνισμό συνολικά 14 φορέςΣουηδία 7 φορές, η Δανία 3 φορές, η Νορβηγία 3 φορές και η Φινλανδία 1 φορά) και δίνουν στους Eurofans επιτυχίες κάθε χρόνο, οι σκανδιναβικές χώρες είναι έτοιμες να προσκαλέσουν την Ευρώπη στο πρώτο Nordic Eurovision Party! 

Ο στόχος του Nordic Eurovision Party είναι να συγκεντρώσει κάθε φορά συμμετέχοντες της τρέχουσας χρονιάς της Eurovision μαζί με θαυμαστές και μέσα όπως τα άλλα pre-parties στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Τελ Αβίβ ή το Άμστερνταμ. Σε αντίθεση με τα άλλα pre-parties, η ιδέα του Nordic Eurovision Party  είναι να αλλάζει τοποθεσία και χώρα κάθε χρόνο, για να κάνει την εκδήλωση πιο προσιτή σε όλους τους φανς από τις σκανδιναβικές χώρες. Συμμετέχοντες του διαγωνισμού του 2024 καθώς επίσης και παλαιότεροι συμμετέχοντες του διαγωνισμού της Eurovision και άλλων εθνικών τελικών θα είναι εκει!

Το πρώτο πάρτυ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή14 Απριλίου 2024, στη γνωστή και ιστορική αίθουσα χορού του εμληματικού 4 αστέρων boutique hotel BERNS στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 και το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 20:00.

Δύο διαφορετικοί τύποι εισιτηρίων προσφέρονται στους φανς:

  • Εισιτήρια Eurofans (πρόωρη είσοδος, όρθιοι, περιλαμβάνεται κορδόνι συλλεκτών) περιορισμένα διαθέσιμα: 800 SEK (περίπου 70 ευρώ)
  • Γενική Είσοδος (όρθιοι): 600 SEK (περίπου 52 ευρώ)

Τα μέλη του OGAE θα μπορούν να εξασφαλίσουν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων Γενικής Εισόδου σε μειωμένη τιμή. Μετά το σόου θα ακολουθήσει after party για τον Τύπο, τους θαυμαστές και τους καλλιτέχνες, με αποκλειστικό χώρο για τους συμμετέχοντες στη Eurovision. 

Τα εισιτήρια είναι ήδη σε φάση προπώλησης, στην επίσημη ιστοσελίδα nordiceurovision.com .

Περισσότερες πληροφορίες για τις συμμετέχουσες αποστολές και άλλα πολλά θα δημοσιευτούν στους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στο Instagram (@nordiceurovision)   και στο X (@nordiceurovisio).

Πηγή: nordiceurovision.com

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 και όλες τις σχετικές εκδηλώσεις!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν στη Eurovision: 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *