Ολλανδία: Ο Cornald Maas παραλίγο να παραιτηθεί εξαιτίας των Mia & Dion!

Ο Cornald Maas αποκάλυψε πως οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τους Mia & Dion από τον ολλανδικό τύπο, αλλά και τα σχόλια του κοινού, λίγο έλειψαν να τον οδηγήσουν στην παραίτηση του.

Να παραιτηθεί από μέλος της επιτροπής επιλογής της ολλανδικής συμμετοχής σκέφθηκε πολύ σοβαρά τους προηγούμενους μήνες ο Cornald Maas.

Η απογοητευτική ζωντανή ερμηνεία των Mia & Dion στα eurovision pre parties, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα ολλανδικά media και το κοινό της χώρας, με πολλούς να ειρωνεύονται και την επιτροπή για την επιλογή τους.

Η κριτική αυτή είχε ως αποτέλεσμα το τραγούδι τους, Burning Daylight να υποστεί αλλαγές και να κατεβεί ο τόνος του, ώστε να είναι πιο εύκολο για τους Mia & Dion να το τραγουδήσουν σωστά. Αυτό τελικά δεν ήταν αρκετό, αφού η Ολλανδία δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, για πρώτη φορά μετά το 2015.

Ο Cornald Maas μίλησε στην εκπομπή ‘Mischa!, του δημόσιου ολλανδικού ραδιοφώνου, για όλη αυτή την αυξανόμενη κριτική που είχε επιπτώσεις ακόμα και στις σχέσεις του με την οικογένεια του.

Δεν τελείωσε σε μια μέρα ή μια εβδομάδα. Υπήρχαν τόσες πολλές αναλήθειες που συζητήθηκαν. Σε συνεννόηση με τον AVROTROS δεν απάντησα σε αυτό για να μην μεγαλώσει η πετρελαιοκηλίδα. Αυτό ήταν αντίθετο με τον χαρακτήρα και τη φύση μου.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω και του αποκλεισμού της χώρας από τον τελικό ήταν οι αλλαγές στην σύσταση της επιτροπής ανάδειξης της συμμετοχής της Ολλανδίας στην Eurovision. Νέος επικεφαλής ορίστηκε ο Twan van de Nieuwenhuijze, με τη διαδικασία επιλογής της συμμετοχής για την Eurovision 2024 να είναι εν εξελίξει.

Η Ολλανδία για μία ακόμη χρονιά θα επιλέξει με εσωτερική επιλογή τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στο Μάλμε, με την απόφαση να αναμένεται πριν το τέλος του χρόνου.

Editorial:

Με ανάλογο τρόπο η ΕΡΤ και η διοίκηση της, εξαφάνισε από τις πρόσφατες εξελίξεις την περιβόητη 7μελή επιτροπή που επέλεξε το What They Say, ψηφίζοντας παράλληλα στην πρώτη θέση το Shout Out, αποφάσεις που ξεσήκωσαν τους Έλληνες φίλους του διαγωνισμού, αλλά προκάλεσαν και αμέτρητα ερωτηματικά στον τύπο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *