Eurovision In Concert: Ο Cornald Maas και η Charlotte Perrelli στην παρουσίαση για το 2024!

Το Eurovision in Concert επιστρέφει το 2024 για τη 12η διοργάνωσή του. Φιλοξενώντας κάθε χρόνο τη συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων κάθε χρονιάς, καθώς και πληθώρα παλαιότερων εκπροσώπων της Eurovision, έχει καθιερωθεί και δεν χαρακτηρίζεται άδικα ως η μεγαλύτερη διοργάνωση pre-party.

Όσο προχωράει ο καιρός προς τη διεξαγωγή του, γνωρίζουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση. Πλέον, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι τα ηνία της παρουσίασης για το 2024 αναλαμβάνουν οι Cornald Maas και Charlotte Perrelli.

Ποιοι είναι παρουσιαστές του Eurovision in Concert 2024;

Ο Cornald Maas δεν είναι άγνωστος στην κοινότητα της Eurovision. Ανέλαβε για πρώτη φορά τον σχολιασμό του διαγωνισμού για λογαρασμό της Ολλανδικής τηλεόρασης το 2004. Το 2006 έγινε τακτικός σχολιαστής, ρόλο που διατηρεί μέχρι σήμερα, έχοντας απέχει από τον ρόλο αυτό μεταξύ του 2011 και του 2013. Έχει τελέσει επίσης χρέη συμπαρουσιαστή της Ολλανδικής επιλογής το 2006 και 2007, ενώ από το 2022 αποτελεί μέλος της επιτροπής που επιλέγει τη συμμετοχή της χώρας για τον διαγωνισμό.

Η Charlotte Perrelli είναι μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες γυναικείες προσωπικότητες στη Σουηδία. Έχοντας πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της ως τραγουδίστρια εντός Σουηδίας, έχει εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό δύο φορές. Το 1999 και με το “Take Me To Your Heaven” στέφθηκε νικήτρια, ενώ το 2008 με το “Hero” τερμάτισε στη 18η θέση της τελικής κατάταξης. Στο Melodifestivalen την είδαμε άλλες 3 φορές(2012,2017,2021) ως διαγωνιζόμενη και το 2003 και 2004 ως παρουσιάστρια.

Η μεγάλη αυτή γιορτή για τους απανταχού fans του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στις 13 Απριλίου 2024 στο AFAS Live Venue, στο Άμστερνταμ. Αναμένονται οι πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων μέσα στους επόμενους μήνες.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: EurovisionInConcert
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *