Βουλγαρία: Με την Poli Genova στη Eurovision 2024;

Η τελική λίστα των χωρών που θα συμμετάσχουν στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας, δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα. Ωστόσο, τόσο η αρχηγός της γαλλικής αποστολής, όσο και ο επίσημος λογαριασμός της βουλγαρικής αποστολής στο X ανέφεραν, τις προηγούμενες ημέρες, πως 41 χώρες θα λάβουν μέρος στον φετινό διαγωνισμό, συγκριτικά με τις περσινές 37. Το παραπάνω έχει οδηγήσει σε εικασίες, σχετικά με την επιστροφή ή μη της Βουλγαρίας στη Eurovision 2024.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο Wiwibloggs, η Poli Genova δήλωσε θετική σε μία ενδεχόμενη επιστροφή της, για λογαριασμό της Βουλγαρίας.

Όταν μου δοθεί το πράσινο φως θα το κάνω.

Η Poli Genova εκπροσώπησε τη Βουλγαρία στη Eurovision 2011, δίχως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό, ενώ επέστρεψε πέντε χρόνια αργότερα, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στον διαγωνισμό της Στοκχόλμης. Επιπρόσθετα, έχει παρουσιάσει τη Junior Eurovision, όταν έλαβε χώρα στη Σόφια το 2015.

Θα θέλατε να δείτε την Poli Genova να επιστρέφει στον διαγωνισμό;


Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: Wiwibloggs 

2 ΣΧΟΛΙΑ
    • Panos
      Panos says:

      Η Βουλγαρία παραδοσιακά μας ψηφίζει πάντα και σε κοινό και σε επιτροπή(2022 12αρι) μακάρι να επιστρέψουν για να μας στηρίξουν

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *