Λουξεμβούργο: Ο Άλεξ Παναγή πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στον εθνικό τελικό για την Eurovision 2024!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους παρακολουθούν, το Live Streaming, του μουσικού διαγωνισμού Fame Story, που προβάλλεται αυτή την περίοδο από τη συχνότητα του STAR TV.

Συγκεκριμένα, ο Άλεξ Παναγή, που είναι ένας εκ των καθηγητών της μουσικής ακαδημίας, αποκάλυψε πως θα είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, στον Εθνικό Τελικό του Λουξεμβούργου για την Εurovision 2024, “Luxembourg Decides”.

Ο Άλεξ Παναγή, πέρα από το γεγονός ότι έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του δύο φορές στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision (1995 και 2000), αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της Ελλάδας και της Κύπρου, καθηγητής φωνητικής, συνθέτης, στιχουργός, μουσικός παραγωγός και φυσικά ερμηνευτής.

Ακόμα, έχει βρεθεί πολλές φορές στην Eurovision, βοηθώντας άλλες χώρες ως υπεύθυνος φωνητικής διδασκαλίας, αλλά και ως μέλος κριτικής επιτροπής σε πολλούς εθνικούς τελικούς, ανά την Ευρώπη.

Δεν θα θεωρούνταν υπερβολή αν λέγαμε ότι σε ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική βιομηχανία στη χώρα μας (και φυσικά και στην Κύπρο) δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχει επιχειρήσει ή να μην έχουν εμπιστευθεί τη συμβολή του.

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε το Στην Φωτιά, την συμμετοχή του Άλεξ Παναγή στην Eurovision 1995:

Εμείς ευχόμαστε στον Άλεξ Παναγή τα καλύτερα στα νέα του καθήκοντα, τα οποία είμαστε βέβαιοι πως θα διεκπεραιώσει επιτυχώς!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή τπυ Λουξεμβούργου στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *