Ολλανδία: 10 καλλιτέχνες διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας στη Eurovision 2024;

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Aran Bade αποκάλυψε, στο πλαίσιο της εκπομπής Boulevard του RTL , πως κατά πάσα πιθανότητα 10 καλλιτέχνες προκρίνονται στην επόμενη φάση της διαδικασίας ανάδειξης της Ολλανδικής συμμετοχής για τον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. Τόνισε ωστόσο πως η παραπάνω πληροφορία δεν έχει, ακόμη, επιβεβαιωθεί.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με πληροφορίες της Ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης, φέτος υποβλήθηκαν πάνω από 600 συμμετοχές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τη χώρα. Ανάμεσα στα πιθανολογούμενα ονόματα για την εκπροσώπηση της Ολλανδίας βρίσκονται οι Caroline van der Leeuw, Douwe Bob, Tim Douwsma, Numidia αλλά και οι ράπερ Joost & Donnie.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό σχολιαστή του διαγωνισμού, η απόφαση σχετικά με τον εκπρόσωπο της χώρας αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί στα μέσα του Δεκεμβρίου.

Πέρσι την Ολλανδία εκπροσώπησαν οι Mia Nicolai και Dion Cooper με το τραγούδι “Burning Daylight”. Η συμμετοχή τερμάτισε στη 13η θέση του ημιτελικού και αποτέλεσε τον πρώτο αποκλεισμό της χώρας από το 2015.


Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: RTL Boulevard

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *