Σουηδία: Η Carina Berg και ο Björn Gustafsson θα παρουσιάσουν το Melodifestivalen 2024, σύμφωνα με την Aftonbladet!

Πριν από λίγο, ο Torbjörn Ek της Aftonbladet αποκάλυψε τους οικοδεσπότες του Melodifestivalen 2024!

Η Carina Berg και ο Björn Gustafsson θα φιλοξενήσουν τα σόου της περιοδείας του επόμενου έτους, σύμφωνα με πηγές της Aftonbladet!

Ποιος είναι ο Björn Gustafsson

Το 2008, η Carina Berg παντρεύτηκε τον Kristian Luuk, ο οποίος ήταν ο εκφωνητής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision εκείνη την εποχή. Ο Björn Gustafsson ήταν βοηθός του και σε ένα διάσημο διάλειμμα ερμήνευσε το “Kärlekssång till Carina Berg” (“Lovesong to Carina Berg“) ως μία χιουμοριστική του προσπάθεια να την πείσει να εγκαταλείψει τον σύζυγό της γι ‘αυτόν. Παρουσίασε επίσης τη Σουηδική ψήφο την ίδια χρονιά, στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το τραγούδι αποτέλεσε την καθιέρωση του κωμικού και ηθοποιού στο χώρο και από τότε έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο αστείος άνθρωπος της Σουηδίας και έκανε τόσο καριέρα στη Σουηδία όσο και διεθνώς με ταινίες όπως το “Spy” και ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές “People of earth“, “Clark” και τη σειρά για τον Ture Sventon του TV4.

Ποια είναι η Carina Berg;

Η Carina Berg, συνεργάζεται από το 2012 με το Discovery και το Kanal 5 και έχει κάνει μια ποικιλία σειρών, μόνη της ή με τη σύντροφό της Christine Meltzer, όπως “Berg & Meltzer in America“, “A Job for Berg“, “Berg & Meltzer at the Oscars“, “The World’s Toughest Job with Carina Berg” και “Berg’s Dream House“.

Τον Αύγουστο, ωστόσο, έγινε γνωστό ότι η Berg είχε διακόψει το αποκλειστικό του συμβόλαιο της με το Kanal 5 και ξεκίνησε να εργάζεται ώς ανεξάρτητη συνεργάτης καθως επίσης έγινε και οικοδεσπότης του Childhood Cancer Gala στο Viaplay και στο TV3. Και τώρα θα βρεθεί στο SVT για την παρουσίαση του Melodifestivalen 2024 μαζί με τον Björn Gustafsson.

Η απάντηση του SVT

Η Aftonbladet έχει έρθει σε επαφή με τον project manager του Melodifestivalen, Anders Wistbacka, ο οποίος δεν θέλει να σχολιάσει την επιλογή του οικοδεσπότη και δηλώνει:

“Θα παρουσιάσουμε τον οικοδεσπότη του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision αργότερα αυτό το χειμώνα και μέχρι τότε δεν μπορώ να σχολιάσω το θέμα.”

Υπενθυμίζουμε ότι το Melodifestivalen 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί μεταξύ 3 Φεβρουαρίου και 9 Μαρτίου, με το SVT έχει λάβει 2624 τραγούδια.

Όπως έχετε διαβάσει σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας, η τελική λίστα των συμμετεχόντων στο Melodifestivalen θα δημοσιευθεί την 1η Δεκεμβρίου, σε συνέντευξη τύπου που θα φιλοξενήσει το SVT στην έδρα του στη Στοκχόλμη.

Το πρόγραμμα του Melodifestivalen 2024

  • Heat 1: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, Malmö Arena, Malmö
  • Heat 2: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, Scandinavium, Göteborg
  • Heat 3: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, Vida Arena, Växjö
  • Heat 4: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, Stiga Sports Arena, Eskiltuna
  • Heat 5: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, Löfbergs Arena, Karlstad
  • Final: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, Friends Arena, Stockholm – Solna

Πηγή: Aftonbladet
Φωτογραφία: Peter Wixtröm

Σας αρέσουν οι οικοδεσπότες του Melodifestivalen 2024; Πείτε μας στα σχόλια!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision: 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *