Σουηδία: 200 λίτρα νερό χρησιμοποίησε η Wiktoria στην εμφάνιση της!

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen 2019 ήταν αυτή της Wiktoria, που με την μπαλάντα της Not With Me, κατάφερε να κερδίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν απευθείας στον τελικό. Πριν όμως τον χθεσινό ημιτελικό η Wiktoria και η ομάδα της, έπρεπε να πείσουν το SVT, να επιτρέψει την τόσο μεγάλη χρήση νερού στη σκηνή, κάτι που δεν ήταν εύκολο.

200 λίτρα νερού χρησιμοποίησε η Wiktoria και η ομάδα της, για την παρουσίαση του Not With Me, στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen.

Όταν η ομάδα της πρότεινε το εν λόγω concept στο SVT, οι άνθρωποι της παραγωγής του Melodifestivalen ήταν κάτι παραπάνω από αρνητικοί. Τελικά μία γερμανική εταιρεία πρότεινε τον τρόπο που θα πέσει τόσο μεγάλη ποσότητα νερού στην σκηνή, χωρίς όμως αυτό να γίνει επικίνδυνο για τον εξοπλισμό, τις κάμερες κλπ.

Το νερό βρισκόταν συνεχώς κάτω από έλεγχο και όλα τα αντικείμενα που μπορούσαν να έχουν πρόβλημα από την πτώση του νερού, καλύφθηκαν με πλαστικό.

Βέβαια άγνωστο παραμένει, στην περίπτωση που η Wiktoria κερδίσει το Melodifestivalen με το Not With Me, αν η EBU και οι ισραηλινοί διοργανωτές, της επιτρέψουν να πραγματοποιήσει την ίδια εμφάνιση και στο Τελ Αβίβ.

πηγή: escapenews

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *