Κροατία: 200 περίπου τραγούδια υποβλήθηκαν για το Dora 2024!

Μια μέρα μετά το πέρας της προθεσμίας για τον εθνικό τελικό της χώρας Dora 2024, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κροατία, HRT, αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των τραγουδιών που υποβλήθηκαν.

Ένα σύνολο 200 τραγουδιών είχε κατατεθεί για την πρώτη φάση της Κροατικής εθνικής επιλογής μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου. Το HRT σημείωσε πως αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών που έχουν υποβληθεί από τότε που επέστρεψε το Dora.

Την επόμενη εβδομάδα, η κριτική επιτροπή ειδικών του HRT θα επιλέξει τα 24 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στο Dora 2024 για τον διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Κροατίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, καθώς και 4 αναπληρωματικά τραγούδια σε περίπτωση που κάποιος από τους φιναλίστ δεν μπορέσει να ερμηνεύσει ή αποσυρθεί. Ο διαγωνισμός για το Dora 2024 θα μεταδοθεί ζωντανά στο HTV, στην πλατφόρμα HRTi και στον ιστότοπο του HRT τον Φεβρουάριο του 2024.

Την Κροατία πέρσι εκπροσώπησαν οι Let 3 με το τραγούδι “Mama ŠČ!”. Το, δημοφιλές στην Κροατίας, συγκρότημα κατέλαβε την 13η θέση με συνολικά 123 βαθμούς, η οποία αποτελεί την καλύτερη επίδοση της χώρας τα τελευταία χρόνια. Θα καταφέρει φέτος η Κροατία να κατακτήσει ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: hrt

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *