Γερμανία: Οι 15 καλλιτέχνες που διεκδικούν μία θέση στο “Deutsche Finale 2024”!

Ο γερμανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, NDR, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 15 καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο φετινό “Ich will zum ESC”. Πρόκειται για ένα διαγωνιστικό σόου έξι επεισοδίων, ο νικητής του οποίου θα κερδίσει μία θέσει στο “Deutsche Finale”, τον εθνικό τελικό μέσω του οποίου θα επιλεγεί η συμμετοχή της Γερμανίας για τη Eurovision 2024.

Τους διαγωνιζόμενους θα υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και δύο coach, η Rea Garvey και η νικήτρια της Eurovision 2014, Conchita Wurst. Στα πρώτα πέντε επεισόδια οι διαγωνιζόμενοι θα επιλέξουν να ερμηνεύσουν διασκευές ή και τραγούδια δικής τους σύνθεσης, ενώ στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο θα ερμηνεύσουν το τραγούδι με το οποίο, εφόσον κερδίσουν, θα συμμετάσχουν στο “Deutssche Finale”, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου.

Οι 15 καλλιτέχνες

Anne

Η 27χρονη Anne παρακολουθεί τον διαγωνισμό από μικρή ηλικία, και έκτοτε ονειρεύεται τη στιγμή που θα της δωθεί η ευκαιρία να βρεθεί και εκείνη στη σκηνή αυτή. Η Anne θα ερμηνεύσει το “Don’t Stop Me Now” των Queen στο πρώτο επεισόδιο του “Ich will zum ESC”, ελπίζοντας να εντυπωσιάσει, τόσο με τις ερμηνευτικές, όσο και με τις χορευτικές της ικανότητες.

Apollson

O 22χρονος Bruno, γνωστός και ως Apollson, είναι ανεξάρτητος μουσικός από το Ρέγκενσμπουργκ. Το μουσικό του ταξίδι ξεκίνησε στην ηλικία των έξι ετών, όταν έγινε μέλος μίας μαθητικής χορωδίας. Μέσω της μουσικής του συχνά μοιράζεται την εμπειρία του για ζητήματα ψυχικής υγείας. Στο πρώτο επεισόδιο του “Ich will zum ESC” θα ερμηνεύσει το “Love on the brain” της Rihanna.

Apollson, υποψήφιος για το «Θέλω να πάω στην ESC!» © ildergarten Διασκέδαση

Béranger

O Béranger είναι 32 ετών, έχει γαλλικές ρίζες και δραστηριοποιείται στο Βερολίνο. Έχοντας ήδη ένα άλμπουμ στο ενεργητικό του, θα διεκδικήσει μία θέση στο “Deutsche Finale 2024”, με το «Wild Drift», τη σύνθεση του οποίου υπογράφει ο ίδιος.

Béranger, υποψήφιος για το "Θέλω να πάω στο ESC!" © Bildergarten Entertainment

Bibiane

Η Bibiane είναι 26 ετών και εργάζεται στον τομέα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, και έτσι θα συμμετάσχει στο φετινό “Ich will zum ESC” με το “Toxic” της Britney Spears.

Bibiane, υποψήφια για το "Θέλω να πάω στο ESC!" © Bildergarten Entertainment

Celina

Η Celina είναι 22 ετών και ιταλικής καταγωγής. Η ίδια χαρακτηρίζει τη μουσική της ως χορευτική και ενεργητική. Η εμφάνισή της στο “Ich will zum ESC” θα είναι και η πρώτη μπροστά σε κοινό. Θα ερμηνεύσει το “Physical” της Dua Lipa, διεκδικόντας μία θέση ανάμεσα στους υποψήφιους του “Deutsche Finale 2024”.

Celina, υποψήφια για το "Θέλω να πάω στο ESC!" © Bildergarten Entertainment

Christos

Ο Christos γεννήθηκε στην Ελλάδα και μετακόμισε στη Γερμανία με την οικογένειά του πριν από δέκα χρόνια. Παράλληλα με τις σπουδές του, δραστηριοποιείται στον τομέα της μουσικής και δημοσιεύει τα δικά του τραγούδια με το καλλιτεχνικό όνομα “OJI CHRISTOS”. Θα διεκδικήσει μία θέση στον γερμανικό εθνικό τελικό με το τραγούδι “Be yourself”.

Χρήστος, υποψήφιος για το «Θέλω να πάω στην ΟΚΕ!» © Bildergarten Entertainment

Esther

Η Esther είναι 57 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, εδώ και 30 περίπου χρόνια. Έχοντας εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές αρκετών χωρών του κόσμου, φέτος διεκδικεί μία θέση στον εθνικό τελικό της Γερμανιάς με την δική της εκδοχή του “Slave to the rhythm” της Grace Jones.

Esther, υποψήφια για το "Θέλω να πάω στο ESC!" © Bildergarten Entertainment

Florian

Ο 28χρονος Florian παρακολουθεί τον διαγωνισμό από μικρή ηλικία και θα συμμετάσχει στο φετινό “Ich will zum ESC” με το “What Was I Made For” της Billie Eilish.

Florian, υποψήφιος για το "Θέλω να πάω στο ESC!" © Bildergarten Entertainment

Jamina

Η Jamina είναι 19 ετών και ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια. Το πρώτο της βήμα προς τον στόχο αυτό θα κάνει μέσω της συμμετοχής της στο “Ich will zum ESC”, όπου θα ερμηνεύσει το “Creep” των Radiohead.

Jamina, υποψήφια για το «Θέλω να πάω στο ESC!» © Bildergarten Entertainment

Luca

Ο 23χρονος Luca έχει σπουδάσει υποκριτική και έχει λάβει μέρος σε αρκετά musical. Θα διακδικήσει μία θέση στον φετινό εθνικό τελικό της Γερμανίας με το “When I was your man” του Bruno Mars.

Luca, υποψήφιος για το "Θέλω να πάω στο ESC!" © Bildergarten Entertainment

Lyn

Η Lyn είναι 38 ετών. Έχει ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, τη σύνθεση των οποίων υπογράφει η ίδια. Θα προσπαθήσει να κερδίσει την ψήφο των κριτών με το “Calm after the storm”, με το οποίο οι Common Linets εκπροσώπησαν την Ολλανδία στη Eurovision 2014.

Lyn, υποψήφια για το "Θέλω να πάω στο ESC!" © Bildergarten Entertainment

Marie

H 23χρονη Marie ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, ανεβάζοντας διασκευές στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Ερμηνεύει διαφορετικά είδη μουσικής, τόσο στα γερμανικά όσο και στα αγγλικά. Στο πρώτο επεισόδιο του “Ich will zum ESC” θα ερμηνεύσει το “Something stills” του Silbermond.

Μαρία, υποψήφια για το «Θέλω να πάω στο ESC!» © Bildergarten Entertainment

Paul

Ο Paul είναι 26 ετών και ασχολείται με τη μουσική εδώ και 18 χρόνια. Εργάζεται ως μουσικός παραγωγός και δημιούργησε το μουσικό project POULISH KID μαζί με δύο φίλους του πριν από ενάμιση χρόνο. Θα επιχειρήσει να κερδίσει την ψήφο των κριτών με το “Out Of Time”, το οποίο υπογράφει ο ίδιος.

Paul, υποψήφιος για το «Θέλω να πάω στο ESC!» © Bildergarten Entertainment

Sophie

Η Sophie είναι 32 ετών και έχει ρίζες από τη Βαυαρία. Παράλληλα με την επαγγελματική της ενασχόληση με τη δημοσιογραφία δραστηριοποιείται ενεργά και στον μουσικό τομέα. Στο πρώτο επεισόδιο του “Ich will zum ESC” θα ερμηνεύσει το «Schön Enough» της Lina Maly.

Sophie, υποψήφια για το «Θέλω να πάω στο ESC!» © Bildergarten Entertainment

Sven

Τη λίστα των υποψηφίων του “Ich will zum ESC” συμπληρώνει ο 34χρονος Sven. Ο Sven σπουδάζει ιατρική και παράλληλα συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις. ενώ είναι και μέλος ενός συγκροτήματος. Θα προσπαθήσει να κερδίσει την ψήφο των κριτών με το “Beggin” των Måneskin.

Sven, Kandidat bei "Ich will zum ESC!" © Bildergarten Entertainment


Τη Γερμανία φέτος εκπροσώπησαν οι Lord of the Lost με το τραγούδι “Blood and Glitter”. Το, δημοφιλές στη Γερμανία, συγκρότημα κατέλαβε την τελευταία θέση στην τελική κατάταξη με συνολικά 18 βαθμούς. Θα μπορέσει η Γερμανία να ανατρέψει το σερί των κακών αποτελεσμάτων και να κατακτήσει μία θέση στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα;

https://www.youtube.com/watch?v=dyGR4YWlPEs&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Feurovisionfun.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title


Μείνεται συντονισμένοι στο eurovisionfun για να διαβάσετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: Eurovision.de 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *