Η Ruslana εκφράζει την αλληλεγγύη της στο Ισραήλ!

Σε συνέντευξη της στο ισραηλινό site Euromix, η Ruslana εκφράζει την αλληλεγγύη της στο Ισραήλ για την τρομοκρατική επίθεση που υπέστη από την Χαμάς, ενώ εμφανώς συγκινημένη παραλληλίζει την κατάσταση που βίωσαν οι ισραηλινοί, με όσα βίωσαν και συνεχίζουν να περνάνε οι πολίτες της Ουκρανίας, μετά την ρωσική εισβολή.

Έχω εμφανιστεί πολλές φορές στο Ισραήλ, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την ερμηνεία μου στον ισραηλινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2005 (τον εθνικό τελικό), που πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ. Αυτή η μέρα είχε μεγάλη επίδραση πάνω μου. Έχω πολλούς φίλους στο Ισραήλ και κάνω το σταυρό μου για την κατάσταση στο Ισραήλ. Ήμουν στο Τελ Αβίβ όταν διεξήχθη ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision εκεί, το 2019, ήταν μια καταπληκτική στιγμή.

Κρατήστε το φως στις καρδιές σας. Δεχθήκαμε επίσης επίθεση και πολλά πράγματα καταστράφηκαν για εμάς ως αποτέλεσμα του πολέμου. Ακόμα ονειρευόμαστε , δεν χάσαμε δύναμη. Το φως είναι η δύναμη. Κρατήστε το. Σας αγαπώ!

Η Ruslana εκτός από πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision για την Ουκρανία, είναι πολιτικός, ακτιβίστρια και υποστηρίκτρια της ΕΕ και των δυτικών αξιών και αρχών στην χώρα της. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε από τους πιο σκληρούς επικριτές της Ρωσίας, ενώ το τελευταίο διάστημα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας υπέρ της Ουκρανίας.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένο στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *