Ιταλία: Ο Tiziano Ferro στηρίζει Alessandra Amoroso!

Ο Ιταλός superstar και ένας από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες της χώρας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, Tiziano Ferro, με δημόσια ανάρτησή του εκφράζει την ξεκάθαρη υποστήριξη του στην Alessandra Amoroso για το επικείμενο φεστιβάλ του Sanremo.

Ευχόμενος καλή επιτυχία για την παρθενική συμμετοχή της Alessandra Amoroso, o Tiziano Ferro της έγραψε στο Instagram:

Όμορφο κοριτσάκι, πήγαινε να κατακτήσεις τους πάντες!

Ο Tiziano Ferro από το 2001 όταν και ξεκίνησε η καριέρα του έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει τραγουδήσει τόσο στο ιταλικά, όσο και στα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και πορτογαλικά, διασκευάζοντας πάρα πολλά τραγούδια του σε αυτές τις γλώσσες.

Παρότι και αυτός όπως και η Alessandra Amoroso, έχουν προσεγγιστεί πάρα πολλές φορές από όλους τους καλλιτεχνικούς διευθυντές του Sanremo, ώστε να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ, δεν το έχει πράξει μέχρι στιγμής. Ήταν καλεσμένος σε αρκετές περιπτώσεις, αλλα ποτέ διαγωνιζόμενος.

Η Alessandra Amoros όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο, είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη, στην αναπάντεχη για όλους, πρώτη της συμμετοχή στο Sanremo. Η ίδια δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της:

Ανυπομονώ για όλα όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα.
Σαν την πρώτη φορά στη σκηνή.
Στη σκηνή για πρώτη φορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Amoroso (@amorosoof)

Το Sanremo 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 10 Φεβρουαρίου και ο νικητής του θα έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη Ιταλία στην Eurovision 2024 στο Μάλμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το φεστιβάλ του Sanremo!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Sotiria
    Sotiria says:

    Φέτος είναι η τελευταία χρόνια του Αμαντέους και φαίνεται ότι θέλει να κάνει το πιο δυνατό Σανρέμο όλων των εποχών. Παρακολουθώ το φεστιβάλ από το 2010 και πραγματικά δεν θέλω να νικήσει η Alessandra Amoroso, που τόσα χρόνια το σνόμπαρε και το θυμήθηκε τώρα που θέλει να βγάλει νέο δίσκο, όταν υπάρχουν πολύ καλύτεροι καλλιτέχνες, τύπου Ιράμα και Ανναλίζα που προσπαθούν χρόνια να νικήσουν και οι συμμετοχές τους είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Για να μην αναφέρω μεγαθήρια τύπου Diodato, Il Volo και Μahmood

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *