Ολλανδία: Ο Joost Klein θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Eurovision 2024!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Ολλανδίας, AVROTROS, αποκάλυψε ότι ο Joost Klein θα εκπροσωπήσει τις Κάτω Χώρες στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε.

Η διαδικασία της ολλανδικής εσωτερικής επιλογής

Μετά το κλείσιμο του παραθύρου υποβολής στις αρχές Οκτωβρίου, η ολλανδική επιτροπή επιλογής είχε ως έργο την αξιολόγηση περισσότερων από 600 υποβολών. Αυτές οι 600 συμμετοχές που κατατέθηκαν μειώθηκαν σε εννέα και στη συνέχεια σε πέντε . Οι πέντε επικρατέστεροι για την Ολλανδική εκπροσώπηση καλλιτέχνες κλήθηκαν να τραγουδήσουν ζωντανά τα τραγούδια τους μπροστά στην επιτροπή επιλογής, προκειμένου να αξιολογηθούν οι φωνητικές τους ικανότητες και να μην επαναληφθεί το φετινό σενάριο, που οδήγησε στην πρώτη μη-πρόκριση της χώρας μετά από οκτώ χρόνια επιτυχημένης πορείας στον διαγωνισμό. Ως εκ τούτου, ένα από τα κριτήρια βάσει των οποίων επιλέγει ο Ολλανδός εκπρόσωπος ήταν οι φωνητικές του ικανότητες και τα performance skills του.

Λίγα λόγια για τον Joost Klein

Ο Joost Klein γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1997 και είναι Ολλανδός ράπερ, στιχουργος και πρώην YouTuber. Είναι γνωστός για τα τραγούδια του “Scandinavian Boy”, “Wachtmuziek” και “Friesenjung”, και τα άλμπουμ του M Van Marketing, Albino και 1983. Αν και κυρίως τα τραγούδια του είναι  hip hop, συνήθως οι ερμηνείες του περιλαμβάνουν επιρροές από ηλεκτρονική μουσική , όπως ντραμ και μπάσο, hardstyle και gabber.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Παρακάτω ακούστε μερικά δείγματα από τη δισκογραφία του:

Πως σας φαίνεται ο Joost Klein; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ολλανδική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. just an esc fan
    just an esc fan says:

    καθε χρονο τα ιδια, παει καλα ενας τυχαιος που ακομα δεν καταλαβαινω γιατι σαρωσε και ξαφνικα ξεπεταγονται ολες οι κοπιες μπας και παρουν καλο αποτελεσμα

    η ολλανδια δυστυχως αρχιζει να ξαναχανει το νοημα της eurovision

    Απάντηση
  2. Orpheus
    Orpheus says:

    Φαίνεται να έχει χαβαλέ αυτός! Να δείτε που θα είναι κτ σε στυλ “cha cha cha cha cha cha cha” ή έστω κτ σε ραπ, πιθανότατα ανεβαστικό, με ηλεκτρονική μουσική. Επιτέλους κάτι διαφορετικό από την Ολλανδία! Καιρός ήταν πια μετά από τόσες κλαψομπαλάντες!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *