Στατιστικά Νοεμβρίου: Περισσότεροι από 180.000 αναγνώστες στο Eurovisionfun!

Όλο και περισσότεροι αναγνώστες συντονίζονται στην μεγαλύτερη κοινότητα των φίλων του διαγωνισμού της Eurovision σε Ελλάδα και Κύπρο, το Eurovisionfun! Περισσότεροι από 180.000 αναγνώστες επισκέφθηκαν το eurovisionfun.com για να ενημερωθούν για όλα όσα συμβαίνουν στον θαυμαστό κόσμο της Eurovision, καθιστώντας την ιστοσελίδα μας την δημοφιλέστερη σε Ελλάδα και Κύπρο για έναν ακόμα μήνα και μία από τις τέσσερις δημοφιλέστερες του χώρου σε όλη την υφήλιο!

Με άνοδο 39,19% άνοδο σε σχέση με τον Οκτώβριο και 180.900 επισκέπτες, το Eurovisionfun συγκεντρώνει τριπλάσιους αναγνώστες από όλους τους ανταγωνιστές του, καθιστώντας το ουσιαστικά όχι απλά την δημοφιλέστερη ιστοσελίδα της Eurovision στην Ελλάδα, αλλά ουσιαστικά την μοναδική άξια αναφοράς.

Τα υπόλοιπα μικρά sites κινήθηκαν ως συνήθως σε χαμηλά νούμερα. Συγκεκριμένα ο ogaegreece είχε 52.300 επισκέπτες, το infegreece 17.200 επισκέπτες και το νεοεμφανιζόμενο gpstomusic μη ανιχνεύσιμα νούμερα, στον πρώτο μήνα της λειτουργίας του.

Το Eurovisionfun έφθασε στην θέση νο. 5.376 στην ελληνική κατάταξη των ιστοσελίδων και στην θέση νο. 494.626 παγκοσμίως. Το σημαντικότερο στοιχείο όμως των στατιστικών είναι πως ενώ οι επισκέπτες του eurovisionfun.com μένουν στην ιστοσελίδα μας κατά μ.ο. ενάμιση λεπτό, στα μικρά εγχώρια sites παραμένουν κατά μ.ο. μόλις 30 δευτερόλεπτα, αποδεικνύοντας όχι μόνο την αριθμητική υπεροχή μας, αλλά και την ποιοτική μας, αφού οι αναγνώστες μας ξέρουν πως ό,τι ζητούν να πληροφορηθούν θα το βρουν στα άρθρα της ιστοσελίδας μας!

Η μεγαλύτερη κοινότητα της Eurovision στην Ελλάδα το Eurovisionfun!

Χωρίς καμία αμφιβολία το Eurovisionfun συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη κοινότητα της Eurovision στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να παρέχει στους αναγνώστες του πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση, με επίκεντρο πάντα την αγάπη όλων των συνεργατών μας για το διαγωνισμό.

Χωρίς ατζέντες, χωρίς να αναμένουμε με τα γραφόμενα μας δωρεάν εισιτήρια, χωρίς να πληρώνουμε για ψεύτικους followers και likes στα κοινωνικά μας δίκτυα, η γιγάντωση του Eurovisionfun είστε όλοι εσείς, που έχετε αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Τα καλύτερα έρχονται

Φυσικά το ραντεβού μας συνεχίζεται και είναι διαρκές. Καθημερινά μέσα από την ιστοσελίδα μας, το Youtube, τα social media μας, το group μας στο Facebook, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την κοινή μας αγάπη, που δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και δεν θα την παρακολουθήσετε πουθενά πιο έντονα και απολαυστικά από το Eurovisionfun! Οι πρώτοι εθνικοί τελικοί είναι προ των πυλών και εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε τα πάντα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε και εσείς 5 ολόκληρα χρόνια έχετε αγαπήσει.

Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *