shadow maestro

Γνωστός συνθέτης αποκαλύπτει: «Κέρδισε ένα τραγούδι που ήταν αντιγραφή, αποτυχία που βγήκαμε πέμπτοι»!

Ο καταξιωμένος Έλληνας συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, έδωσε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Στούντιο 4”, που παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο γνωστός συνθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για το “μάθημα σολφέζ” και τη συμμετοχή του στη Eurovision, αποκαλύπτοντας γεγονότα που δεν ήταν γνωστά στο ελληνικό κοινό μέχρι σήμερα.

”Η Eurovision για τους καλλιτέχνες ήταν υποβαθμισμένη, μετά την κατηγορία του Χατζηδάκη, ότι ο διαγωνισμός είναι πανηγυράκι. Η γυναίκα μου, μου έβαλε την ιδέα της Eurovision, όταν με άκουσε στο πιάνο, με το μάθημα σολφέζ. Για μένα ήταν αποτυχία που δεν βγήκε το τραγούδι πρώτο, γι αυτό δεν ξαναπροσπάθησα να γράψω για την Eurovision. Το τραγούδι ήταν πρώτο στα γκάλοπ. Υπήρχε παρασκήνιο και κέρδισε ένα τραγούδι που ήταν αντιγραφή τραγουδιού της Joan Baez. Το “L’Oiseau et l’Enfant”. Το δικό μας τραγούδι έγινε viral στην Ευρώπη. Οι Έλληνες ήταν ευχαριστημένοι με την πέμπτη θέση. Όλοι μας έλεγαν μπράβο”.

Δείτε όλες του τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

1 reply
  1. FOTIOS N. TSONIS
    FOTIOS N. TSONIS says:

    Ντροπή Χατζηνάσιος!Η ερμηνεία της Γαλλίδας Ερμηνεύτριας και η εμφάνιση γενικά ήταν άψογη.Το τραγούδι έχει αγαπηθεί από πολύ κόσμο.Το Mαθημα Σολφεζ εκείνο το βράδυ ήταν πολύ λίγο..μόνο.η Αργυράκη και ο Πασχάλης ερμήνευσαν σωστά..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *